reklama

Mamy z Irlandii!!

AsieńkoM-oczywiście,że w nowym też jest...w sumie tylko w pierwszym domku w Ire nie mielismy-ale to apartamentowiec był:sorry2:
Barmanko-jak obiecasz,że wpadniesz to skitram kawałeczek specjalnie 4U;-):-D

reklama
Hej
Dzis wstałam szybko z łózka,prania mi sie tyle nazbierało ze hohoho.Śniadanko zjedzone,zaraz trzeba sie do porządku doprowadzic..:tak:
AsienkoM
fajnie fajnie tak po spacerowac,trzeba korzystac z pogody.A Igorio tak lubi byc na dworzu,tak sie cieszy gdy otwieram drzwi.:-)
Lubiczanko
to super ze w nowym domku tez bedziecie mieli kominek.
Miłego Dzionka.

Ostatnia edycja:
witajcie środowo

Miałam iśc dziś do fryzjera i ..... no cóż plany sa po, żeby je krzyżować. Mąż ze starszym dzieciem do lekarza pojechał, a wizytę umówiła mu oczywiście na godzinę o której ja miałam na fotel siadać, ehhh życie. Może jutro się uda.

Lubiczanka - bardzo, bardzo dziękuję!!!!!

Barmanka a no dzisiaj wykończyłam czapeczke różowa na zamówienie i mam pare planów, pomysłów tylko czasu na to wszystko troche mało. Zuzia chce się bawić i nie daje mi szydełkować. Jak tylko czymś innym się zajme to staje obok i woła "mamuś, mamuś....."
Lubiczanka ee to fajnie, że jest tez kominek. Musimy się znowu kiedyś do Was wybrać, miło się gawędziło. Oczywiście zapraszam tez do nas jak bedziecie w naszych okolicach.
Katrina nie dane Ci było zrelaksowac się u fryzjera, szkoda.
Gliwa no wiem jak Igorek reaguje na otwarte drzwi. Moja Zuzia to też najchętniej cały czas by szła "ajciu"
Pchła_
Szachrajka witaj

Ostatnia edycja:
Witam

U nas dziś słonecznie i pięknie.
Zaraz szybko obiad wstawię,już poprasowałam,posprzątałam trochę.
Trzeba dom doprowadzić do porządku na przyjazd gości ;-):-)

Lubiczanko no ja niestety obeszłam się ze smakiem jeśli chodzi o ciasto.Młody padł o 17:45 :szok: i spał do rana.A M przyjechał chwilę po 18:00 :sorry2:

Ale powiem wam,że ja jako antytalent do ciast ostatnio zakupiłam mrożone Cheescake w Lidlu i ło matko,jaki pyszny był! :tak::tak:
tutaj zdjęcie:
LIDL Hellas - lidl.gr

można sobie rzucić na wierzch jeszcze owoce,albo bitą śmietanę.Do piekarnika się wrzuca zamrożone,no przepyszny. :rolleyes2:

No ale może dzisiaj uda nam się skoczyć na zakupy :dry:

Katrina ehhh ja nie byłam u fryzjera od kwietnia :baffled:
Dwa dni temu nałożyłam sobie farbę,która wogóle nie wygląda tak jak chciałam,dlatego dzisiaj sobie zarzucę czepek na łeb,szydełko w łapę i pasemka sama sobie zrobię :sorry2:

Pchła Szachrajka,witaj i rozgość się :-)

Bańki też miałam stawiane,takie z ogniem,pamiętam jak dzisiaj ten strach :szok:

No nic,dopiję kawencję i zrobię ten obiad.

Ostatnio pralke wstawiłam z ciuchami i spokój.Igorio spi,ja kawke spijam.
Katrina oby jutro Ci sie udało wyjsc do fryzjera.Ja wybieram sie 29pazdziernika,M ma wolne wiec mnie zawiezie.
Pchała Szachrajka Witaj.:tak:
No nic zmykam.

hejka
Anineczko ja ostatnio u fryca w maju bylam, tez by sie przydalo pojsc na sciecie bo juz mnie denerwujá te klaczyska z tylu nie chca sie ladnie ukladac. tez sobie farbnelam w zeszly czwartek na taki sliwkowo kasztanowy bo przeciez odrosty to juz mialam do polowy wlosow tak mi szybko rosná.

ehhh ale kusiscie tymi sernikami

Pchla Szachrajka witaj

Barmanko a jak tam Twoje szydelko dziergasz cos?

Ja za chwilke wybywam do szkolki jakis festival majá i chyba bedzie jakies przedstawienie bo Oliva mowila ze cwicza na instumentach, ja sie pytam a na czym ty grasz - a ona ze to sekret:szok::-D

Jutro w szkole jakis harvest lunch i dzieci nie majá zabierac lunchu z domu .
A w piatek sa zdjecia w szkolce.

reklama
AsienkoM chyba pasuje, nie wiem jak M w pracy, ale masz rację, nie ma sensu robić później, a tak dłużej posiedzimy
Pchła szachrajka witaj:))), kolejna ciężarówka w gronie:):):), napisz coś więcej o sobie, skąd jesteś, gdzie rodzisz. Poradzimy, pocieszymy

Co niektóre narzekały, że ciężarówek nie ma a tu proszę; jest nas trzy

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry