reklama

Mamy z Irlandii!!

Witam
Anieczko super że przyznał wam holiday, no a mały zdolniacha!!:)))
Barmanko naszczęście mały już lepiej, tak to czasem jest że cholera wie z czego się temperatura robi..
Lubiczanko jak tam chata?? Ja oglądałam kilka ale lipa:/
Zmykam

reklama
Kamciu-my niewybredni jesteśmy;)))Przede wszystkim mykamy stąd w ogromnym pośpechu-nie chcę znowu ładowac kasy w olej-jak na 25dni 400e poszłoooo...A przeprowadzka lada dzień(a właściwie to za 8dni klucze)-i już się doczekac nie możemy...a jak wasze przygotowania do lotu?
Tak mnie Anineczka poszczuła,ze zmiękłam,odnalazłam mikser i już w piekarniku oko cieszy sernik-łatwiejszego w życiu nie robiłam-ale zobaczymy jakie będa efekty końcowe:tak:

Barmanko nie mo tamtych tez bym nie umiala postawic ja mam bezoogniowe i raz mi kolezanka stawiala i bardzo sprawnie nam to poszlo jest instrukcja obslugi w ktore miejsca stawiac i wiesz chyba poprosze ktoras zeby mi postawial bo bbb fatalnie sie czuje od paru dni brak energi plecy bola i niewiem o co kaman:(

Dzień dobry:)
Kamcia-i wcale Ci się nie dziwie:)Chętnie bym dołączyła;-)
Gliwa-oj tak-ten nastrój w ogóle...teraz sobie nie wyobrażam domu bez kominka:zawstydzona/y:
Zapomniałam Wam o serniczku napomknąc-najprostszy sernik świata,a jeden ze smaczniejszych jakie jadłam-niby najlepszy jest dnia drugiego-u nas ledwo co do dziś zostało:zawstydzona/y::-D
Miłego dnia Dziewczynki

Hej dziewczynki, wczoraj nie chciało mi się pisać, a Wy jak na złość naprodukwałyście tych postów:-D

Biola oo ja znam tylko bańki te na denaturat, pamiętam jak tato zawsze mnie i rodzeństwu stawiał w razie potrzeby.
Lubiczanka, Gliwa ale macie fajnie z tymi kominkami, zazdroszcze. Lubiczanka na nowej chacie też masz kominek??
Gliwa no nie ma to jak spacerek w piękny jesienny dzień. Wczoraj z Zuzią i P byliśmy na spacerku nad morzem, słoneczko tak fajnie grzało. A jak wracaliśmy to widzieliśmy Ciebie z Igoriem jak szłaś.
Barmanka dobrze, że Marcel ma się już lepiej, oby temperatura juz nie wróciła.
Asienka_r jak się czujesz??
Wczoraj wieczorem oglądałam program Uwaga o tym żłobku i myślałam, że mnie krew zaleje:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: i serce pekało jak te dzieciaczki tam płakały skrępowane:-(.

Ide cos wszamać i kawke wypic.

Ostatnia edycja:
Ale zadżumiona dziś wstałam, nic mi się nie chce :/ kawulca spijam, może potem mnie najdzie by coś porobić w domku.

Lubiczanka, ale Ci dobrze z tym serniczkiem, uuuwielbiam.

AsienkaM, co dziargasz fajnego teraz? :)

Miłego dnia Wam.

reklama
Bry
Biolu no ja ogniowe bańko znam, bo sama miałam stawiane ileś razy, ale kiedy to było:-p
Barmanko dobrze, że młody lepiej, może to i piątki, skoro nie macie jeszcze
Anineczko no to Ci się młody rozkręca
AsienkoM a nie narzekam, trochę za nerwowa jestem i za dużo krzyczę, poza tym ok

Idę prasować

Dobrego dzionka

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry