reklama

Mamy z Irlandii!!

witam jak zwykle wieczorkiem

mam do Was pytanie - czy w Dunnsie sa już zimowe ubranka dla maluszków - chodzi mi o kombinezon???
Mam co prawda dla Kuby jeden, ale.... on nie doczeka do zimy, tzn. doczeka, ale będzie za mały (mimo, że na metce jest 9-12 m-cy) - dobrze, że jeszcze jest info. do 10kg - a Kuba ma ok. 9 kg. To by się zgadzało.
I zaraz musimy sie przesiąść z gondoli do spacerówki, bo coś mała jakby się zrobiła.

reklama
Bry
Barmanko i jak tam w pracy po pierwszym dniu?
Tichonku powodzenia, oby nie było tak źle

Dzisiaj pogoda beznadziejna, dobrze, że zakupy wczoraj zrobiłam. Ani tylko zajęcie trzeba będzie w domu znaleźć

Dobrego dzionka

Witam
Barmanko-zwracam honor Kobieto pracująca:tak::-DI dobrze,że goraczki nie przeradzaja się w nic wiecej
asiaasia1-niestety chyba nik Ci nie będzie potrafił pomóc,bo z tego co kojarzę na tym wątku nie ma Dziewczyn z Cork:(((A nie ma tu na BB oddzielnego wątku dla dziewczyn z Twojej okolicy właśnie?Niemniej jesdnak zycze powodzenia:)
Wichurko-tylko się nie przepracowywuj;)))
Miłego dnia Wam...a ja pełzne znów cos spakować:eek:

asiuasiu1-poszukałam i bardzo dobre opinie są o tym panu

[TD="width: 85%"]Dr n.med. Makbul Ahmed jest doświadczonym polskim ginekologiem z wieloletnim stażem pracy.

Od 14 Lipca 2011 pracuje w Cork w Poradni Nowrot Orthosurgery, Unit 2, Penrose Wharf, Penrose Quay, Cork.

Telefon do rejestracji 021-4552897.

Cena wizyty to 70 euro. Cena za badanie USG to 70 euro. Cena wizyty z USG to 130 euro

jak na polaka,ciekawe imie i nazwisko
108.gif

[/TD]

[TD="class: smalltext, width: 85%"]

[TD="class: smalltext, width: 100%, colspan: 2"][/TD]

[TD="class: smalltext"][/TD]
[TD="class: smalltext"][/TD]
[/TD]

bardzo ci dziekuje bylam w ciazy raz u polskiego lekarza w cork ale nie bylo za milo teraz staramy sie o 2 dziecko ale jest problem takze szukam innego bo wiadomo ze tutaj kolejki :) no co do imienia i nazwiska to faltycznie malo polskie :DDD

reklama
A sa moze dziewczyny z okolic Sligo badz Galway ? Wiem ze w Galway jest polski ginekolog/endokrynolog i sie zastanawiam czy dobry a nie moge opini znalesc.... wie ktos moze? Bardzo mi zalezy na endokrynologu.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry