reklama

Mamy z Irlandii!!

reklama
Dziekuje Dziewczynki za życzonka:-)Kurcze latka szybko leca,az za szybko.Urodzinki fajnie mijaja,siedzimy i drineczki pijemy.Dostałam od mężusia pierścionek,róże i rafaello.A od synusia kwiatka w doniczce:-)Więc jestem bardzo zadowolona.
AsienkoM dziekuje za odwiedziny i winko:tak:
Miłego wieczorku.

Tak na szybko: Ania była grzeczna, wizyta sprawna, dzidziuś się rusza jak szalony, generalnie zdrowy i silny, i według wymiarów jestem w tydzień starszej ciąży, czyli gdzieś kolo 14 tygodnia, także nawet terminu porodu mi nie ustalili, na połówkowym w styczniu wszystko się okaże. Ania zachwycona, że dzidziusia widziała:):), patrzyła i patrzyła

A jutro do pracy a Ania do przedszkola

Witam się:tak:
Pogoda się fajowa zapowiada więc...P w pracy,Matt ma gorączkę niewiadomego pochodzenia i o!:confused2:Marudny,że zaraz oszaleję,co tydzień coś!Najpierw mama w szpitalu,w następny weekend Radek miał jelitówkę,następny reszta rodziny przehaftała,zeszły weekend spędziłam z zapaleniem pęcherza a teraz Matt:confused2:Jakoś tak weekendy mamy wciąż zrąbane:confused2:
Asieńko_r może dzidziol większy bo chłopak:-)Tego Ci życzę:tak:
Aniaa Ty Natalę zapisywałaś do szkoły a ja już w zeszłym tygodniu Matta do przedszkola na ECCE zapisałam i do szkoły,do Junior Infant Class bo już u nas lista się zapełnia:eek:
MartaF ta dopiero coś Karmelka urodziła on już 3 lata ma?:eek:Masakra:szok:Wszystkiego najpiękniejszego dla niego,dużo słodyczy,zabawek,uśmiechu i zdrówka:tak:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry