reklama

Mamy z Irlandii!!

Hej

Marta najlepszego dla synk ...to do dziela bo sie rozmysli malzonek :-D

Tichonku zdrowka duzoo....a co do szkoly to Lenuska juz zapisana do dwoch szkol i do przedszkola a do tej szkoly co ostatnio zapisywalam Natalke to niestety tak szybko nie mozna zapisac,niestety maja jakiesswoje precedury i tyle

Wichurka
jak samopoczucie?

U nas dalej chorobowo a co najgorsze antybiotyk po raz drugi nie trafiony Lena bierze juz 4 dni ale kaszle dalej jak kaszlala zobaczymy jeszcze przez trzy dni ma brac ale cos czuje ze znowu nas wizyta u lekarza bedzie czekala,
mam dosc chorob pogoda piekna a my sie kisimy w domu ale coz sila wyzsza

Milego dnia

reklama
Hej dziewczyny:)
TRoszke mnie nie bylo, ale bylam zabiegana przeprowadzkami:)
u mnie po polowkowym no i dostalam zwolnienie do onca ciazy bo szyjka krotka..
Powiedzcie mi, jesli moze sie orientujecie, czy jesli pracodawca nie placi mi na chorobowym i nie placi skladek PRSI to dostane normalnie maternity benefit jesli pol ciazy bede na zwolnieniu? Czytalam, ze bierze sie pod uwage zarobki z roku poprzedniego czyli jelsi rodze w 2013 to z roku 2011...hm...
moze ktos ma podobna sytuacje albo wie? Bylabym wdzieczna..

Calusy dla wszytskich i milego weekendu...strasznie sie robi za oknem../

Tak na szybko: Ania była grzeczna, wizyta sprawna, dzidziuś się rusza jak szalony, generalnie zdrowy i silny, i według wymiarów jestem w tydzień starszej ciąży, czyli gdzieś kolo 14 tygodnia, także nawet terminu porodu mi nie ustalili, na połówkowym w styczniu wszystko się okaże. Ania zachwycona, że dzidziusia widziała:):), patrzyła i patrzyła

No to dobrze, że wizyta udana i Ania grzeczna była

Tichonek, Aniaa zdróweczka dla Waszych chorowitków

Zrowka chorowitkom:)
Aniu wiem kochana co przechodzisz u mnie bywa b podobnie i tak antybiotyk przestali brac ko tyg temu a dzis znow kacper pokasluje i znowu postawilam im banki pozniej wkleje wam fotki jak psikus slicznie sobie lezy:)ale tez mam dosyc tych chorob jestem juz tak przewrazliwiona ze jak ktos kichnie w poblizu to ja juz widze te zarazy jak atakuja moje dzieci i co dwa dni i gluty do pasa:-)
Dobra r mi juz przeslal wiec oto moje dzielne chlopaki:)

Ostatnia edycja:
Biola gdzie?:eek:Nic nie widzę:no:
Kiedy będziesz Kacpra zapisywać do polskiej szkoły?Do SEN go zapiszesz?Jeśli tak to może poprosimy panią sekretarkę:rolleyes: z tejże szkoły,żeby nasze dzieci do jednej klasy zapisała:-p:-)
Mój Matt to w sumie zdrowy,ani nie kaszle,nie kicha,nic innego poza temperaturą,czort wie skąd ona:errr:No i my na szczęście jeszcze nie wiemy co to antybiotyk dla dziecka:tak:Tzn.Radek miał dwa razy w życiu,pierwszy raz jak miał około 3 lat a Matt jeszcze wcale i oby tak pozostało:tak:
MartaF rok to wcale niedużo,ani się obejrzysz i brzuchata będziesz:-p

Biola nie widac fotki... sama stawiasz banki?pamietam jak bylam mala tez mialam stawiane tata mi stawial
tichonek u nas tak chorobowo to w tym roku sie zaczelo Natalka z przedszkola przynosi a wczesniej do 3 lat tez byl spokoj Natalka raz byla na antybiotyku a Lenus no coz juz chyba 4 raz o ile sie nie myle
Asienko powiedz mi kadra przedszkolna sie zmienila?nowa teraz jest nauczycielka?

Ostatnia edycja:
Dobra niewiem dlaczego nie widac wiec wkleje na fb:)
Tichonku ja kacperka chyba zapisze do tej pl szkoly przy ambasadzie bo blizej mam i kolezanek dzieciaki tam chodza wiec zawsze bedzie mozliwosc zawiezienia lub przywiezienia przez kogos

reklama
Asienko powiedz mi kadra przedszkolna sie zmienila?nowa teraz jest nauczycielka?

Tak Aniu, jest nowa nauczycielka- Ewa, Ania ją bardzo lubi, chyba sobie radzi, bo żadnych uwag nie słyszałam, Anię chwali, sporo z nimi robi, ciągle są zajęte

A wiecie, że w Peenyeym można kupić staniki do karmienia i majtki ciążowe? A tanie ja barszcz. Za dwupak staników 10 jurków, za majtki 6, fajna bawełenka, tylko kolorystyka białą i czarna, ale rozmiarów mają sporo

Zdrówka dla wszystkich chorujących

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry