reklama

Mamy z Irlandii!!

Hej.
Biola widziałam fotke na fb synus jak fajnie lezy z tymi bańkami.
Zdrówka dla chorych dużo.
Mój Igorio odpukac całe szczeście nie choruje,i mam nadzieje ze tak zostanie. .Antybiotyk brał dwa razy,w szpitalu jak lezał i jak ostatnio złapał tego wirusa,ale musiał sie od kogos zarazic.
Wekeend dobrze mija,wczoraj M szybko nawet był w domku,wieczorkiem pojechalismy sobie do Smythsa.:-)
No nic zmykam kawke z mężowskim wypic.

reklama
Hej

Ja dzisiaj sama z Zuzią bo P pomaga sąsiadowi szafy montować. Młoda w nocy dzisiaj źle spała i co godzine cos stękała w łóżeczku i sie wierciła więc i ja słabo spałam.
Ależ ta pogoda dzisiajsza do kitu.

Gliwa co ciekawego kupowaliście w Smythsie
Asienka_r oooo ciekawe.

AsienkoM kupilismy dla Igoria klocki drewniane na przyczepce,zwierzątka i ksiązeczke.:-)Twoja juz spi,a mój cos Szkrab niechce spac i wariuje w zabawkach.
Po obiadku pojechaliśmy sobie wspólnie do pubu,ja na kawke bo z powrotem kierowałam,M na piwko.Wiec niedziela fajnie mineła i miło.Tylko szkoda ze tak szybko.
Miłego wieczorku.

Bry
AsienkoM może u Zuzi to ząbki? i nie mogła spać. Przyłączam się do tych, co się cieszyli, że dziecko poszło spać. Tak nam dała w kość, że wysiadam. No ale przynajmniej się przestała budzić, bo ostatnio to śpi i zrywa się z krzykiem

Całą noc wiało i lało, aż w kominie huczało

Dobrego dnia

Ooo, urodziny byly pod moja nieobecnosc ;) Spoznione zyczenia: wszystkim Solenizantom, i tym malym i duzym, wszystkiego najlepszego ;)

I widze, ze sporo osob choruje! chyba taka pogoda, raz cieplo, raz zimno....

Mnie jeszcze pol soboty meczyl bol glowy, ale na szczescie w niedziele juz bylo wszystko okej, wiec milo spedzilam dzien z moim mezem :)

A dzis poniedzialek i praca.... chetnie bym zostala w domu pod kolderka ;)

Hej

Zuzia dzisiaj w nocy znowu dokazywała. O 6 wylądowała u nas w łózku i juz spała spokojniej. Dostała jeszcze na dodatek kataru ale taki wodnisty jak na zęby i szczerze mówiąc podejrzewam właśnie zęby bo dziąsła są juz mniej gładkie i takie twarde jakby napierały piąteczki na dole. aaa i na nowo Zuzia wszystko do buzi bierze i gryzie a juz ostatnio tak nie robiła. Zobaczymy.

Wichurka ty to sie masz z tym bólem głowy, współczuje.

hejoo!
Wichurka wspolczuje bolu glowy...
AsienkoM zeby ten katar tylko choroby nie przywlogl za soba....

Deszcz pada,zimno i szaro,a ja zaplanowalam umycie okien....:angry:chyba od srodka tylko umyje albo wcale,bo wena mnie opuszcza jak patrze w okno:sorry:

Milego poniedzialku zycze:)

reklama
Ah, no nie mam za ciekawie z ta glowa, ale coz ;) nie bede marudzic ;) Moze w koncu przejdzie. Rodizce ciagle sie pytaja jak moja glowa, to juz im zakazalam pytac, bo i tak nic nie poradza, a nie chca chyba slyszec codziennie, ze mnie boli ;)
Nawet babcia zadzwonila z jakimis domowymi sposobami na bole ;)

A maz mi zrobil rosolek.... hm... do tego mialam jeszcze w domu kluseczki babcine - wlasnej roboty, hm... normalnie kulinarny orgazm! :D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry