lubiczanka
Fanka BB :)
Katrina-hahaha
Ja też nie lubię tak na lenia-mnie nicnierobienie zwyczajnie męczy
Agis-mam nadzieje,że to nic powaznego i Niunia migiem wróci do formy;-)
AsieńkoR-ale kaskader mały
)))
AsieńkoM-oj lubie...i to bardzo-a gości doczekać się nie mozemy
Aaniu-i oby tak dalej-byle do przodu...I nie chorujcie już tam Kobietki(mniejsze i Ty sama)!!!
No a my-jak rzekłam tak zrobiłam...Pół dnia poza domkiem-ach te wyprzedaze...teraz hurtem kupuję mikro ciuszki dla Siski...A właściwie dla mieszkańca jej brzusia
Lubie taki szał
Dadzia też zażyczyła sobie na urodzinki króliczka(choc wczesnie w planach była trampolina)...no i jest"Lola"...
miłego wieczorku(czy Wy też straciłyscie rachubę jaki dzień jest aktualnie???)
do miłego

Agis-mam nadzieje,że to nic powaznego i Niunia migiem wróci do formy;-)
AsieńkoR-ale kaskader mały
AsieńkoM-oj lubie...i to bardzo-a gości doczekać się nie mozemy

Aaniu-i oby tak dalej-byle do przodu...I nie chorujcie już tam Kobietki(mniejsze i Ty sama)!!!
No a my-jak rzekłam tak zrobiłam...Pół dnia poza domkiem-ach te wyprzedaze...teraz hurtem kupuję mikro ciuszki dla Siski...A właściwie dla mieszkańca jej brzusia
miłego wieczorku(czy Wy też straciłyscie rachubę jaki dzień jest aktualnie???)
do miłego

na twarzy,pleckach ,brzuszku.Wydaje mi się,że mu to przeszkadza lub go swędzi bo cały czas mi sie przebudza:-(Biedak.Adrianek ma jeszcze powiekszone węzły chłonne.Coś mi mniej je i ogólnie jakis taki marudny jest.U mnie dzisiaj cały dzień latanina jak to przed chrzcinami i duzo roboty.A tu jeszcze musiałam z małym do lekarza pędzić.Wolałam to skontrolować niż się zamartwiac co to takiego.
Powodzenia i dużo sił