reklama

Mamy z Irlandii!!

Witam sie dziewczynki
Ha ha misia nieeee jeszcze nie urodzilam Nikosia niestety:tak::tak:a to dzis ten wielki dzien
Ale moze najpierw wytlumacze sie z tej nieobecnosci:tak:
Pisalam wam o tej ostatniej wizycie u Gp....i po tym co uslyszalam od doktorka troche sie przestraszylam:szok:...pisalam...strasznie mi cisnienie skoczylo....w nocy nie moglam spac....dotego doszly jeszcze inne rodzinne problemy..wiec bylam klebkiem nerwow...a ze ja jestem panikara wielka wczoraj rano pojechalam do szpitala i musialam porozmawiac z doktorem, bo funkcjonowac spokojnie nie moglam, a wizyte w szpitalu wyznaczyli mi na wtorek 31 marca, a do tego czasu to bym chyba jajko zniosla....:baffled:
Powiedzialam w szpitalu ze cisnienie mam troche wysokie i o tym nieszczesnym scanie wykonanym u GP i ze to mnie martwi...:-(
Wymacali mnie do granic, zmierzyli cisnienie, zrobili wszystkie wyniki i Pani doktor powiedziala ze zostaje na obserwacji...hm troche sie zszokowalam bo nie bylam na to przygotowana ale z drugiej strony cieszylam sie ze gruntownie mnie przebadaja....a wiec zostalam na oddziale przedporodowym.
Najpierw podlaczyli ktg - skurcze jakies byly ale slabe i nieregularne), zmierzyli cisnienie - bylo podwyzszone, posluchali serduszka Nikosia - bylo okpozniej powtorka ze 4 razy (opieka super).
Dzis rano zrobili mi upragniony scan i znow ktg, serduszko, cisnienie - wszystko wyszlo dobrze.
Jejku tak sie ciesze i nie wiem tylko o co chodzilo z tym skanem u GP:baffled::baffled::baffled: ale w szpitalu po dzisiejszym scanie moj malutki ma wymiary ksiazkowe:tak:proporcje takie jak wczesniej wyliczala mi Sempka, czyli ze ma dlugie nozki a reszta ok:tak:
Wiec wypuscili mnie dzis do domku 2w1 jeszcze, ale we wtorek (albo wczesniej jakby sie cos dzialo) wracam na oddzial....no ale teraz jestem juz spokojna:tak:

Misia a ty sie nie zastanawiaj - jak sie martwisz o swoje zdrowko albo zdrowko Alexa to idz to szpitala porozmawiaj z lekarzem, nie zadreczaj sie i nie stresuj sie niepotrzebnie...a zajmą sie toba tam troskliwie uwierz mi...ja jestem strasznie zadowolona

Milego spotkanka dziewczyny:-)

reklama
Wychodzi na to, ze ten doktor na zastepstwie jakis dziwny byl! Tobie nagadal o rozmiarach Nikosia, mi kazal leki poodstawiac bez ktorych teraz zle sie czuje...kurde flak no....niech ta Sempka juz wraca lepiej!

Wychodzi na to, ze ten doktor na zastepstwie jakis dziwny byl! Tobie nagadal o rozmiarach Nikosia, mi kazal leki poodstawiac bez ktorych teraz zle sie czuje...kurde flak no....niech ta Sempka juz wraca lepiej!

No nie wiem .. ze jak ty misia napisalas ze on taki dokladny to juz sie wogole wystrachalam jak mogl zle cos zmierzyc:baffled:
A Ty jak sie czujesz?

Siedze wmurowana w fotel, bo co wstaje to sie cala spinam! Ale nie wiem...moze to jest normalne...ale pozatym bardzo dobrze. Nic mnie nie boli, jestem calkiem zwawa:-)

No niby ten lekarz badzo dokladnie wszytsko badal, ale jak widac na naszych dwoch przypadkach cos jedak jest na rzeczy...wazne, ze u Nikosia wszystko ok! Ciekawe kiedy zacznie sie pchac na swiat!:-)

Agusiek a a myslam ze juz urodzilas bo Cie dawno nie bylo, ale mam andzieje ze dasz ktores znac jak juz bedzie po , nie trzymaj nas w niepewnosci...
Nikodem WYSKAKUJ z mamusi brzuszka!!!!!!!!!!!

A gdzie Dominisia - zapewne juz urodzila, bo miala termin na 12 marca ... hop hop odezwij sie...?? co u ciebie ?? Was??

rany!!1 ale ten czas lecji moj Filip ma juz 17 dni w szoku jestem...

I wczoraj mialam 1 nieprzespana noc !!!maly mi koncertowal... brzuszek bola ale po wypiciu hernatki z kopru odbilo mu sie i poszedl spac... a ja razem z nim...uffffffff od 19 do 3 w nocy koncert...

No to ciesze sie że wszystko u ciebie ok Agusiek i nie denerwuj sie tak bo dzidzia wszytsko czuje:)
Spotkanko sie juz skończyło i było bardzo miło dzieci sie bawiły hehe zygzak Mc quin rządził:))
Trzeba sie częsciej spotykac chociazby dla dobra dzieci hihi i nas przy okazjii.
pozdr

Sofik jeju twoj maluszek juz ma 17 dni:-)jak to zlecialo, a dopiero co sie z toba scigalam:-D:-D:-D ale jakos mojemu sie cos nie spieszy :no:dzisiaj waga z usg wyszla 3300 ale przewaznie dzieciatka rodza sie wieksze ...nie urodze klocka:-D wychodz juz synku....plisss
Sofik zatem duzo cierpliwosci i przespanych nocek...choc takie nieprzespane tez maja swoj urok....jesli oczywiscie dzieciatku sie krzywda nie dzieje:tak:hihhihih zobaczymy jak to u mnie bedzie:tak:

Kamcia a gdzie fotki ze spotkanka?????;-)

rany!!1 ale ten czas lecji moj Filip ma juz 17 dni w szoku jestem...

I wczoraj mialam 1 nieprzespana noc !!!maly mi koncertowal... brzuszek bola ale po wypiciu hernatki z kopru odbilo mu sie i poszedl spac... a ja razem z nim...uffffffff od 19 do 3 w nocy koncert...[/quo

Sofik u mnie dokładnie tak samo!Ten czas leci aż za szybko!!! A ty swojemu małemu podajesz herbatkę z kopru? Bo moja Emilka też ostatnio niespokojna, ale babka w aptece dała mężowi herbatkę z kopru ale ona jest dla dzieci od 4 miesiąca życia więc narazie piję ją tylko ja:-)
A dziś byłam z nią u kontroli i lekarka poleciła nam jakieś kropelki ale już zapomniałam nazwe:no:

reklama
Witam:)Chcialam sie pochwalic,ze jestem po pierwszej wizycie w szpitalu i dowiedzialam sie,ze bede miala synka:-)Ogolnie wszystko z malenstwem dobrze-a tak sie martwilam.Spedzilam w szpitalu 2 godziny wiec nie bylo zle.Za 3 tyg mam wizyte u dr Sempki wiec znowu zobacze moje malenstwo:tak:Pozdrowionka

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry