rany!!1 ale ten czas lecji moj Filip ma juz 17 dni w szoku jestem...
I wczoraj mialam 1 nieprzespana noc !!!maly mi koncertowal... brzuszek bola ale po wypiciu hernatki z kopru odbilo mu sie i poszedl spac... a ja razem z nim...uffffffff od 19 do 3 w nocy koncert...
Sofik u mnie dokładnie tak samo!Ten czas leci aż za szybko!!! A ty swojemu małemu podajesz herbatkę z kopru? Bo moja Emilka też ostatnio niespokojna, ale babka w aptece dała mężowi herbatkę z kopru ale ona jest dla dzieci od 4 miesiąca życia więc narazie piję ją tylko ja:-)
A dziś byłam z nią u kontroli i lekarka poleciła nam jakieś kropelki ale już zapomniałam nazwe![]()
A co jest ze byłąs u kontroli??
A ja mam z PL Herbatke z kopru włoskiego - dla niemowląt od 1. tygodnia HIPP Herbatka z kopru w?oskiego 200g - porównanie cen wszystkiech ofert z Twenga
Podaje mu herbatke jak chce po godiznie znów cycuszka, bo On wsumie go nie chce bo glodny tylko chce sobie potrzymac
wiec mu daje herbtake odbije mu sie i idzie czasem spac a jak nie spac to jest grzeczny i oglada sobie swieta...Agusiek zycze aby Nikos szybko wyskoczyl z brzuszka mamy... Ja to sie nie spodziewalam ze urodze przed Toba... A tu synek zrobil nam wszystkim niespodzianke... Moja córka urodzila sie z taka waga jak Twoj synek teraz ma 3240 g
Ale powiedz jak sie czujesz???
Wilwia Gratuluje syneczka!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ostatnia edycja:

Pozdrowionka