reklama

Mamy z Irlandii!!

reklama
Dominisia Gartuluje syneczka !!!!!!!!!!!!

Nareszczie sie odezwalas...
Super ze juz jestescie w domu!!!!

Jak znajdziesz czas to napisz jak porod , jak wrazanie ????

Synus spory !!! moj urodzil sie 2854g ....kilogram mniejszy od Twojego...

czekamy na foteczki!!!!!!!!!!!!!!

Dominisia gratuluje serdecznie !!!!
synek rzeczywiście sporawy :tak:
jak tylko będziesz miała chwilkę czasu opisz jak było ;-)
mam nadzieję że wszystko było w porządku :-)

Gratulacje Dominisia!!!!!!!!!!!!!!!:-)Czekamy na fotki!!
Nie ma to jak w domku. Pamiętam jaka byłam szczęsliwa jak po dwóch nocach spędzonych w szpitalu mogłam wrócić z małą do własnego łózia:-D. Mimo iż pierwszą dobę po porodzie spędziłam w sali jednoosobowej ( nie mieli miejsc na dużych salach:tak:), to po kolejnej nocce w 6osobowej sali miałam dość, tym bardziej że Emilka już wypoczeła po porodzie i nie dawała mi oraz innym mamą z dziećmi spać

Może któraś z Was zna coś skutecznego,dostępnego tu albo w PL na wypadanie włosów, tylko żeby było bezpieczne dla mojej Emilki bo karmie piersią, jakieś witaminki albo zioła. Od kilku dni strasznie mi wypadają, nie wiem czy to po porodzie czy poprostu przesilenie wiossenne ale boje się że wyłysieje:no:

Ostatnia edycja:
Hej:happy:

Dominisia1111 - serdeczne gratulacje!!!! :-)
Mnie też nie było tu dosyć długo i powoli nadrabiam zaległości z czytania na forum;-) Myślałam, że juz dawno urodziłaś..a w sumie chyba 10 dni po terminie o ile dobrze liczę :confused: 5 dni byłaś w szpitalu po porodzie..czyli miałaś cesarkę? Wszystko OK? Oboje jesteście zdrowi?
Jak tylko uda Ci się znaleźć czas koniecznie napisz jak poród i jak się czujecie :tak::tak:

A widzę.. temat pierszeństwa na pokład Ryanair.. Temat mi nie obcy.. Larcia - ja leciałam tydzien temu właśnie z Shannon i fakt: ja wyglądam jakbym miała w brzusiu conajmniej bliźniaki - jak to moja pielęgniarka mówi :wink: i mimo tego stałam na szarym końcu bardzo długaśnej kolejki i oczywiście nikt nie przepuścił.. A ludzi tyle leciało, że w samolocie chyba wolnego miejsca nie było :no: Na szczęście dobrze się czuję, więc dalam radę..ale nie wyobrażam sobie z dzieckiem na ręku i bagażem :szok: masakra jakaś, że taka znieczulica panuje:wściekła/y: aczkolwiek trzeba walczyć o swoje i spytać czy by ktoś nie przepuścił..może akurat.. Ludzie czasem czekają aż spytasz bo samym im głupio się wychylać w obawie, że pozostali potem będą patrzeć na nich spod byka..

Witajcie

DOminisia..Gratuluje synka...spory chlopaszk z niego :)

Agusia..no no...chyba w koncu doczekasz sie synka...no jednak nie spotkamy sie na porowce

Witam sie ...

Moniak mi strasznie wypadaly wlosy jak ur. Sofijke, maskara ...
Tu szukalam roznych kosmetyków i nic, moze to dziwne ale ufarbowalam wlosy i podcielam wlosy i przestaly mi wypadac ;-)

Agusia moze juz dzis przytulisz synka

Joannn
Wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia!

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry