Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Witam!
Ja po usg, wszystko w porzadku, glowka nizej niz lozysko, dzidzia ma "good size" :-)
Wczoraj ustawilismy w sypialni lozeczko, komode itp bede sobie pomalu prac i ukladac wszystko
No i .....kupa....
Po wizycie - brzuch twardy jak skala, niepokojacy. Bole krzyza- zly znak. Skurcze nic nie maja wspolnego z tymi Braxtona....wedlug lekarza sa skurczami, ktore maja mnie trzymac w pogotowiu. fenoterol pelna para. Juz uslyszalam, ze w razie czego mam sie nie martwic bo dziecko przezyje....tak tak....tylko w jakim stanie...:-(
Zero wysilku fizycznego, najlepiej lozko non stop, zero seksu...(biedny A..hehe).
Ja nie wiem czy ja mam juz kurde rzeczy dla dziecka szykowac? Torbe do szpitala miec gotowa? .....Przerazona....:-(
Ale z drugiej strony...powiedziala, zeby nie panikowac. Szyjka dluga i nie ma rozwarcia....poki co....
Jedyne objawy to ten brzuch i bole krzyzowe....okrutne!!
!:-(
A niemasz takiej listy ze szpitala?Ja pamietam taka tam dostalam,co mam wziac.Ale jak chcesz to moge Ci ocs podpowiedziec bo nawet dzis podczas porzadkow znalazlam moja listeA ja nie wiem co do torby wsadzic.....:-(......macie jakiegos linka do strony na BB gdzie to juz bylo poruszane?...bo zapewne walkowane bylo sto razy...

,bo wyrzucilam. Wpisz w wyszukiwarke liste potrzebnych rzeczy do szpitala przed, podczas i po porodzie. Mnostwo stron jest.