reklama

Mamy z Irlandii!!

reklama
olivca no o tej h to ja juz jestem w pidzamie :-) A gdzie ty wogole mieszkasz?

misia no coz....zycze spokoju,bo zamartwiac sie to tez niedobrze.Wazne ze dziecko ma sie dobrze i Ty rowniez.To najwazniejsze. Lez i wypoczywaj,relaxuj sie,bo niebawem bedziesz miala pelne rece roboty. A liste powinnas miec ze szpitala.Ale sama usiadz i pomysl.Co potrzebujesz dla siebie?Napewno ze 2 koszulki do spania,mnooooooooostwo podpasek,jakies kosmetyki,picie,kapcie,szlafrok no i co dla dziecka?pare sztuk body,kftaniki,spioszki ze 3-4 sztuki,pampersy,jesli masz zamiar karmic butelkowo,to sie nie martw-oni w szpitalu daja jednorazowe butelki z mleczkiem,kocyk, w zasadzie nic grubego,bo w szpitalu maja duchote,pieluche tetrowa,bo dziecko moze ulewac.To chyba najwazniejsze rzeczy.

Misia oszczedzaj sie i bedzie dobrze, można sie pocieszac ze kobiety czesto maja gorsze przejscia np moja kuzynka to ze plackiem cała ciaze miala lezec to jeszcze pod kroplówka i na lekach non stop. Wiec skoro lekarz powiedzial zebys nie panikowala to tego nie rób uwazaj na siebie!:)
ja tez z tych jednorazwoych majtek byłam zadowolona:)
No a ja cały tydzien pracuje zmeczona troche jestem juz niedługo bede na full time wracac.
Pamiętacie jak rozmawialysmy o karcie medycznej europejskiej no i zamówilam online i kilka dni minelo i dostalam dzis w szoku jestem ze tak szybko i przyznana na 4 lata:)
pozdro

Monia kupiłas sobie te dvd?

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Dzieki dziewczyny za rady!!:-) Dobrze,ze jestescie!:-)

A z tymi druczkami do Welfare, o ktorych pisalam cos wiecie? tzn. ktora ich stronke mam wypelnic? zolta, niebieska czy obie?zaznaczam,ze bie sa identyczne,a lekarz wypelnil tylko zolta,wiec nie wiem czy ja tez mam tylko ta....?

Kamcia takie korki były wtedy i Eryk nam zasnął w aucie, że juz nie dotarliśmy do sklepu
ale dziś jechaliśmy i nasze dziecko jest niesamowite, dosłownie buzia mu sie nie zamyka i tak spojrzeliśmy na siebie ze przydałoby sie to dvd, żebyśmy mielii troche spokoju w aucie :-D

Także chyba się zdecydujemy...

Dziś tak gadał i gestykulował przy obiedzie, że zupe wylał, odrazu wstał i przepraszał i gadał jak nakręcony, że on zdejmie te mokre spodnie i ubierze suche, a papucie tez ma zmienić bo tu mała kropka jest, ale że to nieszkodzi, ale ubierze sobie inne i tak w kółko

reklama
Dziewczyny mam pytanie. A mianowicie: czy ktoras z was ubiegala sie lub otrzymala becikowe w PL ? Znajoma rodzi w maju Irl a juz dzisiaj mysli czy dostanie beciowe w Pl.:baffled: Gdzies mi sie obilo o uszy ze trezba miec jakies zaswaidczenie ze rodzilo sie w Pl i to tez jej dzizisaj powiedzilam a jej sie wydaje ze nic takiego nie trzeba. Moze wy cos wiecie ?

Dodam ze ja sie nie ubiegalam i nie mam zamiaru sie o to ubiegac bo dla mnie to jakos nie fair by bylo...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry