Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
hej dziewczyny a o to becikowe to nie trzeba zglosic wniosku 3 miesiace od ur dziecka??
.(nie macie wrazenia ze pija do emigrantow)hiiii

Ja gdzieś czytałam, że jeżeli przebywa się za granicą to nie ma się prawa do becikowego w PL. Nawet jaies oświadczenie trzeba podpisać. Ale tak do końca to nie wiem, bo w Polsce wszystko się zmienia jak w kalejdoskopie. Nic nie jest do końca pewne:-):-):-)Dziewczyny mam pytanie. A mianowicie: czy ktoras z was ubiegala sie lub otrzymala becikowe w PL ? Znajoma rodzi w maju Irl a juz dzisiaj mysli czy dostanie beciowe w Pl.Gdzies mi sie obilo o uszy ze trezba miec jakies zaswaidczenie ze rodzilo sie w Pl i to tez jej dzizisaj powiedzilam a jej sie wydaje ze nic takiego nie trzeba. Moze wy cos wiecie ?
Ja gdzieś czytałam, że jeżeli przebywa się za granicą to nie ma się prawa do becikowego w PL. Nawet jaies oświadczenie trzeba podpisać. Ale tak do końca to nie wiem, bo w Polsce wszystko się zmienia jak w kalejdoskopie. Nic nie jest do końca pewne:-):-):-)
Misia wypelniasz tylka ta zolta strone,wpisujesz imie nazwisko,PPS,Adres nr,tele.i podpisujesz sie i tyle.Dzieki dziewczyny za rady!!:-) Dobrze,ze jestescie!:-)
A z tymi druczkami do Welfare, o ktorych pisalam cos wiecie? tzn. ktora ich stronke mam wypelnic? zolta, niebieska czy obie?zaznaczam,ze bie sa identyczne,a lekarz wypelnil tylko zolta,wiec nie wiem czy ja tez mam tylko ta....?