Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
WOW WITAMY KUBUSIACzesc dziewczyny:-)
niebylo mnie tu chyba z 3 tygodnie:-(
chcialam Wam powiedziec ze 22 Marca o godzinie 17:42 urodzilam mojego Kochanego Synusia KUBUSIA:-)
Waga 3882g:-)
Od dzisiaj jestesmy razem w Domku:-)
Pozdrawiam Serdecznie;-)
Justysia a gdzie ty mieszkasz???Pytam z ciekawosci bo ja tez w tym szpitalu rodzilam synka:-):-):-).Ja 10 marca urodziłam córeczkę Julię Marię w St.Lucas Hospital w Kilkenny.Teraz chciałabym wyrobić dziecku paszport.Trochę się czeka...;(Wolny termin teraz jest na 15 maja .Mam się wstawić w ambasadzie w Dublinie niestety z ojcem dziecka(nie jestesmy razem)W akcie urodzenia córki jest wpisany.,więc też musi byc.Pewnie będzie potrzebna jego zgoda..Jednak córeczka ma moje nazwisko.Jestem panną,samotną matką.A co jesli do tego czasu ojciec dziecka z tąd wyjedzie?Wtedy jestem tu uziemiona ?;(Czy któraś z Was wie może jak rozwiązać ten problem.,bądz jak wyrobić dziecku irlandzki paszport.Proszę o pomoc i jakieś informacje w tej sprawie.Pozdrawiam wszystkie mamuśki![]()

teraz to sie smieje z tego ale wtedy to nie bylo mi do smiechu.
lezalam od poniedzialku do czwartku.od razu w pokoju poloznych podlaczyli pod ktg,skurcze byly slabe i nie regularne.Ewelcia- No i co Ci powiedzieli w tym szpitalu? To bylo normalne, czy cos Ci podawali?
Larcia ja ziś będę przejeżdżać przez Galway:-) Tylko że troszkę późno ok 22giej, więc i kawki nie wypijemy;-)Hey!
Gratuluje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Ale to super jak rodzi sie nowy dzidzius :-)
A moze jakies spotkanko zrobimy?Gdyby mialo padac,to mozna je zrobic nawet i u mnie, ale nie wiem ile z Was jest mobilnych,bo to 15-20 min od galway. No chyba ze ta pogoda sie poprawi...ale ponoc ma byc tak caly czas w tym tyg!