reklama

Mamy z Irlandii!!

witajcie

Czuję się jakby mnie kto rozdeptał, pół nocy nie spałam, bo wiało jak nie wiem i miałam wrażenie, że nam zaraz dach zerwie. Ze spaceru dzisiaj nici...

reklama
Witam dziewczyny, dlugo nie zagladalam, tak jakos nie bylo za bardzo czasu. staralam sie wszystko przeczytac ale tyle tego jest ze juz polowe zapomnialam.
Ale wam sie zabralo na wspomnienia, przypomnialy mi sie moje wojny z bratem, ehh to byly piekne czasy:-)
Gliwa gratulacje, spokojnej ciazy zycze.
Asienka R sliczne imie wybraliscie, tez bylo na mojej liscie jak bylam w ciazy, no ale w koncu zdecydowalismy sie na Aniusie, chyba mamy podobny gust co do imion:-)
Aaniu,Nati,Priv zdrowka zycze.
Od nas jakos chorobska sie sie trzymaja z daleka w ta zime, Aniulka juz ponad 8 miesiecy a jeszcze ani razu mi nie byla chora, oby tak dalej.
Ja ogarnelam w domku i czekam na landlorda bo ma nam kanape wymienic,mam nadzieje ze sie pojawi:-)
Milego dnia zycze.

I ja ,melduje sie po weekendowo :tak: czuje sie juz duzo lepiej ale jeszcze jeden dzien na antybiotyku został jak patrze na te wielkie kapsulki to od razu mam odruch wymiotny blee.. na szczescie juz na finiszu...z nowosci u mnie tyle ze apetycik mi sie wyostrzyl;-), szczegolnie na cytrusy ostatnio pochlonelam naraz 3 pomarancze ,wygladalam jak drakula wysysajac z nich soki co do ostatniej kropli :-D nie zapomne reakcji mojego M -" nie podoba mi sie to " hahhha....ok lece ogarnac mieszkanko pozniej mam nadzieje nadrobie siade i poczytam troszke co was;-) dousl i milego dnia

Hej.
Ja dzis piore od rana,wstawiłam ostatnie pranie i luzik.Igorio poszedł na drzemke.Ja siedze i herbatke spijam.Jakos nie moge pic kawki teraz,wogole niemam ochoty.
Agis83 Dziękuje.:-)
AsienkoR udanego urlopu i lotu.
Miłego Dnia.

A ja zapomnialam Wam powiedziec, ze zarejestrowalam sie w Tesco Baby and Toddler Club i jakos w ub. tygodniu przyszla poczta broszurka (akurat byl w niej tez temat torby szpitalnej ;) a do tego rozne kupony Tesco, np 2€ off na pierwsze trzy rozmiary pieluszek pampersa.. :) dodatkowe punkty przy zakupie jakiegos proszku dla dzieci... :) Moze ta informacja sie przyda ;)

Asienko musisz uwazac, ja mam kozaki kupione w Irlandii to one w ogole sie nie nadaja na snieg ;) Taniec na lodzie ;)

Gliwa a Inke lubisz? :) Ja to z kawy zrezygnowalam, ale od czasu do czasu mam ochote na jakies cappucino, albo latte ;) No i nie wiem skad, ale kakao, goraca czekolada, to hmm... ;) a wczesniej nie bardzo ;)

Hejo.My dzisiaj rano zaliczylismy spacerek z małym,ale wrócilismy po godz bo strasznie zaczęło wiać i wieje do tej pory:wściekła/y:
Dzisiaj noc spokojnie przespana:-)
Wichurkamaluszek juz ok;-)a Ty jak sie czujesz?Jaki wózeczek kupiliscie???U mnie też ta broszurka z tesco przyszła,też jakoś się niedawno rejestrowałam:tak:
FiFi09u mnie w ciąży tez starsznie miałam ochote na cytrusy:-)teraz nie mogę na nie patrzeć hahaha:tak:
GLIWA też nie mialam ochoty jakoś w ciazy na kawe na poczatku,ale pózniej to mi sie odmieniło w 5 miesiącu:-)
AsienkoR Szczęśliwego lotu i miłego urlopu życzę:tak:

Nati kupilismy Quinny Buzz 3 kola ;) w kolorze electric blue ;) Wiadomo, ze wozek uzywany, wiec ma jakies zarysowania, ale.. polece raz Rynaiarem i bedzie to samo ;) No i pachnie tamtym domem, ale wszystko moglismy zdjac, kazdy pokrowiec, z gondoli tak samo, wiec juz wszystko wyprane i schnie :) Musze jeszcze tylko dokupic palak, bo ten obecny w spacerowce jest pekniety - wlasnie licytuje cos z UK, ale chyba w koncu kupie na allegro - taniej, a w Irlandii i tak jeszcze nie bedzie mi potrzebny, dopiero wlasnie w Polsce, wiec sobie spokojnie dojdzie do Lodzi i bedzie czekal :) Cala chalupe przejechalam wozkiem :D Elgancko wszystko sie zaklada/zdejmuje/odpina mam nadzieje, ze bedziemy z mezem zadowoleni :)

Czesc dziewczyny:-)
Troche sie opuscilam tutaj:sorry2:

Ja ok miesiac temu rejestrowalam sie w tesco i nic mi jeszcze nie przyszlo.
Co do cytrusow w ciazy to ja w 2 i 3 miesiacu zajadlam sie cytryna:-D

Teraz zrobilismy sie bardziej aktywni i chodzimy do klubu mam 2 razy w tyg plus zajecia dla maluszkow (play program for parents and their childrens)bedzie trwal 10tygodni.
Troche dziwnie tam sie czuje bo same irolki,ale na szczecie pojawila tam sie tez jedna polka.
Mam metlik w glowie co do jezyka angielskiego czy mowic do malego czy nie?boje sie ,zeby sie nie zablokowal z mowa,a tym bardziej ze ogolnie malo mowi.A przydaloby sie zeby juz rozumial troche ang ze wzgledu na te zajecia.
Jak u was wygladala nauka ang waszych dzieci?

Milego dnia

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry