reklama

Mamy z Irlandii!!

reklama
Wichurko no ja też tam zarejestrowana jestem:):) i mam te same kupony hehe:):), ale jedną paczkę 50 szt pieluch 1 już mam:-p i znowu lumpki odwiedziłam, powinnam mieć zakaz, ale zawsze coś wynajdę:):), co do butów to ja mam super sprawdzone w Polsce, kupione w sklepie, który specjalizuje się w butach dla policji, strażaków itp, więc mega wygodne i bezpieczne są. Najładniejsze może nie są, ale to nie o to chodzi
Gliwa mnie tak w pierwszej ciąży odrzuciło:-p, teraz jedną dziennie piję, bo mam niskie ciśnienie i nie bardzo się czuję, a tak to ineczkę z mleczkiem sobie robię
Damada moje kondolencje

Zaliczyłyśmy dwugodzinny spacer:-p:cool2:, teraz ogórkowa się gotuje:-p, bo Ania lubi i taką chciała

Asienko jak tylko Marek poprawi sufit u Ignasia w pokoju, to zaczynam wielkie pranie i bede liczyc co i ile czego mam, jak za malo to tez jeszcze pochodze po lumpkach :D
No i bardzo dobrze, ze masz takie buty!!! Bezpieczenstwo na pierwszym miejscu! :)

Ja mam ochote na grochowke..........

Wichurko kawke Inke lubie,i tez lubie kawke zbozowa.:-)Fajnie ze wózeczek zakupiony.
Natii no zobaczymy jak to dalej bedzie z tą kawka.Bo ogólnie to uwielbiam kawke rozpuszczalna z mlekiem.
AsienkoR z Igorkiem jak chodziłam to piłam kawke jedna lub dwie dziennie.

Ostatnia edycja:
U mnie mały już śpi.Zasnął pijąc mleczko:-)Śpi jak suseł:-DPadł szybko bo miał tylko 2 drzemki dzisiaj.Na kolacyjke robie zapiekanki mniam.Ale wieje u nas:szok:

Ejjjjj kobitki w tym tygodniu TŁUSTY CZWARTEK:-)Co pieczecie?Ja zamierzam upiec faworki bo uwielbiam,a pączki pewno kupię w Polskim sklepie.W tamtym roku zjadłam ,aż ...9 pączków hahah:-D:szok:
Miłego wieczorku dziewczyny.

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry