reklama

Mamy z Irlandii!!

Witam ,ale sie ucieszylam jak dziecko jak zobaczylam rano sniezek za oknem:-)niestety teraz to juz tylko kilka plackow w ogrodku zostalo
Tichonku wspolczuje, sama nigdy tego nie mialam ale widzialam jak moja mama sie meczy jak ja wzielo, mam nadzieje ze szybko minie.
Jutro M ma wolne wiec pierwszy raz bede robic paczki, mam nadzieje ze wyjda:-)

reklama
Mateo mi śpi już ponad 3 godziny:szok::-DKoleżanka mi Radka odbierze:tak:
Zapomniałam brzuchatkom napisać wcześniej,że ja jak byłam w ciąży to się porejestrowałam na kilku stronach i do dziś dostaję różne oferty:tak:Poza tym na tych stronach często są różne konkursy:tak:
Spróbujcie tu:
https://www.smanutrition.co.uk/default.aspx?catid=14
Baby Development, Pregnancy Week by Week | Aptamil | Aptaclub
Pregnancy, Baby & Toddler Forums and Advice | Cow & Gate
Babies - pregnancy - maternity - parenting - Pampers.ie
Ireland's favourite website for mums and mums-to-be! - MummyPages.ie
Welcome back | Eumom

wisienko tak,bilety kupione na Ticketmaster,przychodziły pocztą na 2 tygodnie przed meczem,nie wiem czy teraz jeszcze można tam kupić,tzn.miejsca wolne jeszcze są bo widziałam tylko nie wiem jak z dostarczeniem biletów czy nie jest za późno,ale jest kilka ogłoszeń na gazeta.ie od prywatnych osób które chcą sprzedać swoje bilety:tak:Tam spróbuj:tak:
biola jak Kacper po wyrwaniu ząbka?

Witam sie nie pisalam nic wczesniej bo chora jestem na maxa;(i tak szybciutko kacper wczoraj byl u dentysty godzine na fotelu 4 robiona 5 wyrwana.jestem z niego tak dumna ze szok bo nawet nie pisnal a jak wiecie moj kacperek bardziej do cykorkow nalezy;)pano dentystka zlota babka tak go zagadala wytlumaczyla ze w szoku bylam kakby ktoras chciala namiary to piszcie.z calego serca moge polecic ta babke bo naprawde ma podejcie do dzieci i jest niedroga za wczorajsza wizyte zaplacil tylko 90e,a przygotowana bul na duzo duzo wiecej.
Zmykam sie kurowac bo umieram:(

No,mój Mateo pobił dziś rekord,3 godziny i 20 minut spał w dzień:szok::-D
A jaki rześki teraz,ciekawe o której pójdzie spać:dry:
Wywiadówkę mam za tydzień,we wtorek,no zobaczymy co tam nasz ancymon potrafi:-D

Witam wieczorną porą;-)Mały już śpi wykąpciany:-)Ja obejrzę film i tez mykam do łóżeczka bo muszę nadrobić zaległości:tak:
Kurna jutro mecz....a ja nie mogę iść łeeee:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
wiesienka szkoda,że nie wiedziałam wcześniej o tym bilecie,bo jeszcze dzisiaj miałam swój na sprzedaż.Sprzedałam może 3 godzinki temu.U nas akurat też na ticketmaster kupowalismy i nam nie doszły ,dzwoniliśmy do nich i jutro mają przed meczem odebrać w jakimś hotelu 500 metrów od stadionu.Udało Ci się coś jeszcze znaleść???

Miłego wieczoru:-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry