anusienka1986
Mama na pełny etat :)
Hej Kobietki!:-);-) Dziękuję za miłe przyjęcie! :-) ale dziś pięęękna pogoda! Ja mnie od rana tak łeb boli, że nie mam nawet siły wyjść z Małym na spacer 

Wykorzystałam tylko B. żeby pojechać na małe zakupy zanim pojedzie na mecz. W Tesco jest promocja na Pampki, kupiłam 3 kartony "4-ki" 104 szt. za 15 Jurków
Poza tym byliśmy w Ubespieczalni dowiedzieć się o jakieś ubezpieczenie na życie, bo żadnego nie mamy aż wstyd 
Zaproponowali nam ubezpieczenie z "New Ireland" 45e miesięcznie na 20 lat. 100tys euro od trwałej choroby i 200 tys euro od śmierci mojej lub D. w tym Adrianek ubezpieczony: 4 tys euro od choroby i 25tys euro od śmierci. A Wy jakie macie ubezpieczenia? Może zaproponujecie coś lepszego?
Miłego dnia dziewczynki ;-) !!:-)

Wykorzystałam tylko B. żeby pojechać na małe zakupy zanim pojedzie na mecz. W Tesco jest promocja na Pampki, kupiłam 3 kartony "4-ki" 104 szt. za 15 Jurków
Poza tym byliśmy w Ubespieczalni dowiedzieć się o jakieś ubezpieczenie na życie, bo żadnego nie mamy aż wstyd 
Zaproponowali nam ubezpieczenie z "New Ireland" 45e miesięcznie na 20 lat. 100tys euro od trwałej choroby i 200 tys euro od śmierci mojej lub D. w tym Adrianek ubezpieczony: 4 tys euro od choroby i 25tys euro od śmierci. A Wy jakie macie ubezpieczenia? Może zaproponujecie coś lepszego? Miłego dnia dziewczynki ;-) !!:-)
;-)