nati2116
Szczęśliwa mamusia:)
Hej kobitki.Ja dzisiaj totalnie niewyspana
mały o 1 sie obudził i bawić mu się zachciało
chyba godzine się bawił.Potem mleczko i zasnął,ale pospał przynajmniej do 9,ale ja musiałam wstać o 6.30 niestety więc nie pospałam.Już drugą kawkę spijam.Ale mamy pogodę...pada znów.Ja się właśnie biorę za robienie faworków,i muszę Ł do polskiego sklepu po pączki wysłać.
Wichurka wrażenia po meczu niezadobre,starsznie zmarzli wszyscy hehehe.Jakoś nie za specjalnie podobno było.Napewno Ci unormują ten cukier i będzie dobrze
Milego dnia
mały o 1 sie obudził i bawić mu się zachciało
chyba godzine się bawił.Potem mleczko i zasnął,ale pospał przynajmniej do 9,ale ja musiałam wstać o 6.30 niestety więc nie pospałam.Już drugą kawkę spijam.Ale mamy pogodę...pada znów.Ja się właśnie biorę za robienie faworków,i muszę Ł do polskiego sklepu po pączki wysłać.Wichurka wrażenia po meczu niezadobre,starsznie zmarzli wszyscy hehehe.Jakoś nie za specjalnie podobno było.Napewno Ci unormują ten cukier i będzie dobrze

Milego dnia

:-( Chłop od dziś przez kolejne 2 tyg robi 12-stki :-( Będziemy go widywać 5 min rano i 5 min w nocy :-( Pączków ani faworków piec nie będę, bo nie miał by kto tego jeść. Ja musze trzymać linię, bo 28 lutego lecimy do Polski a 10 marca chrzcimy Adrianka. Kupiłam se specjalnie na ta okazję sukienkę w Next 

Cieszę się jednak,że mogliśmy rodzinnie spędzić ten wieczór na takim wydarzeniu:-)Mateo został u Margaritty