Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Moze wy mi powiecie do kogo sie zwrócic (kto jest odpowiedzialny za prowadzenie tego działu) z wyjasnianiem co sie stało z watkiem Mamusie z Dublina ??
Pozdrawiam
czesc aga14...,
ja mieszkam w sligo i tez jestem w tym samym okresie ciazy, co Ty))), jak bedziesz chciala sie skontaktowac, to zostawiam maila agnieszkabartnik@wp.pl i tel - 0862250730, pozdrawiam i mam nadzieje ze sie skontaktujemy,
agnieszka
jejku jejjku jak mnie tu strasznie długo nie było
przeprowadzka, brak netu a potem pobyt w PL
leżenie plackiem :/
musze nadrobic zaległosci
dopiero od kilku dni wstaje z łóżka na dłuższe chwile, trudne to wszystko i mam juz dosc ale musze wytzrymac choc do wrzesnia
jestem wielka a mój maluszek nie daje mi spokoju, no i z koncem maja dowiedziałam sie ze bedzie to drugi chłopiec mam nadzieje ze chco troszke spokojniejszy od Filipka
pozdrowionka dla wszystkich nowych i starych forumowiczek )
Filpi....gratuluje 2 synusia....odpoczywaj duzo jak trzeba ..i wytrwasz napewno ..wszysko bedzi edobrze..a jakm;ody teraz dokazuje tomoze poza brzusiem bedzie spokojniejszy..moj AL tez dokazywal a teraz cichosienki..choc czasami to jakby szaleju sie napil z moim mlekiem..
filipi gratuluje drugiego chlopczyka-bedzie jeszcze wiekszy brojak niz filip-starszy braciszek go podszkoli didi no no juz tylko 10dni-powodzenia
a ja za miesiac planowo-chyba ze dostane tani bilecik za jakies 500zl i moge za 2 tyg-ale sprawdzalam ceny kosmiczne-kurczaki bo sierpien i sezon jest
jutro popytam w biurze podrozy to sie dowiem-a jak bym chciala za te 2 tyg
jejku juz tylko tydzien.. ja juz chcialabym w odwiedziny przyleciec a jeszcze nie wylecialam ..ahaha.. i sprawdzam tez juz ceny biletow..bo planuje przyjazd mojej mamy i taty do nas..ahaha.. ..chyba glupieje ostatnio cos..
nie straszcie
ja chce miec choc jedno grzeczne dziecko
zwariuje z dwójką oszołomów, Filip ma takie pomysły ze ręce padają
po tylu dniach upałów w koncu deszczyk - cos pieknego )
didi ja juz dawno kupiłam mojej mamie bilet na wrzesien a i tesciowa ma juz na swieta bilety kupione, im wczesniej tym lepiej
didi no juz niedlugo i przytulisz sie do mezyka a mezyk do was
filipi brojaki takie sa super-no wiem ze umeczenie ja jak pilnowalam chrzesniaka (mial wtedy 3 latka) to co on nie powymyslal,wulkan energii i glowe trzeba na karku-2 filipy beda grandzic-a coreczka bedzie grzeczna
a ja ni z gruszki ni z pietruszki lece juz 3 sierpnia-dzis kupilam bilet-tanio nie bylo ale nie az tak kosmicznie drogo
ale jestem happy didi ty to juz masz wszystko uszykowane a ja jeszcze tyle spraw na glowie :
ale dobrze ze bede miec tak napiete dni to szybciej zleci