reklama

Mamy z Irlandii!!

Mam pytanko dziewczyny czy ktoras z was moglaby poradzic mi co z rzeczy dla niemowlaka warto zabrac z polski a co lepiej kupic na miejscu? Podobno sa rzezcy ktorych w IRL sie nie dostanie, tylko nikt mi nie powiedzial jakie to rzeczy...

reklama
Aniu ..wydaje mi sie ze wszystko tam dostaniesz bez problemu..:D..wiec po co zbedny bagaz ze soba zabierac jesli tam mozna wszystko dostac..:D..ale tu sa dziewczyny ktore beda lepiej wiedzialy tylko ze ostatnio nie maja czasu zagladac na BB..:(..zobaczysz jak bedzie dzidzka to juz nie bedziesz mogla sie oprzec zakupowemu szalenstwu jak zobaczysz cos maluskiego albo zabaweczki..:D :D

wiem didi znam ten sklep i patrzylam juz na to co i za ile mozna kupic ale np dowiedzialam sie w miedzyczasie ze nie dostane w IRL pieluch tetrowych ::) pozatym w wozkach jest malutki wybor... zreszta z mezem pogadam moze czegos sie zdazy dowiedziec jeszcze

ja pieluchy tetrowe uzywam tylko do wycierania buzki..wiec duzo ich nie potrzebujesz mozesz tutaj paczke kupic albo ktos pozniej moze Tobie ja przeslac..:)..a z wozkiem moze byc tak samo wiec nie bedzie az tak strasznie ..no ale zawsze moznak kupic wozek przez necik..:D

witam :)
pieluchy tetrowe widziałam za jesli mnei pamiec nei myli jakieś 25 euro za paczke, w paczce nie było wiecej niz 10-15sztuk
kupiłam w PL, tak samo jak posciel i wózek bo tutaj nie mają stelaża dostepnego :/
poza tym wiekszosc innych rzeczy mozna dostac na meijscu
łóżeczko radze kupić w PL, tutaj średnio kosztuje 200euro + materac ok 75euro wiec w PL taniej nawet z przesyłką
sama własnei kompletuje wszystko
w Polsce kupiłam tez wszelkie preparaty apteczne, herbatki i środki pielegnacyjne dla mnie

Didi no własnie widze ze wiekszosc dziewczyn znikneła, długo mnienei było a tu mało kto został :/

wlasnie wlasnie malo kto tu zaglada
aniay ja co prawda mam szkraba juz na swiecie a za tydzien przeprowadzka wiec maz sprawdzal ceny czy sie bardziej oplaci tam czy w kraju-i tak jak napisala filipi-cena lozeczka(samego lozeczka) to koszt ok 200 euro,materac posciel to nie orientuje sie-my to mielismy tutaj wiec nadalam paczka wlasnie dzisiaj-za lozeczko z materacem i 2 kompletami poscieli i 4 kocykami zaplacilam 140zl.mi sie wydaje ze lepiej to kupic w polsce-z wozkami nie wiem jak jest bo nie moglam znalezc glebokich tylko spacerowki widze ::).co do tetrowych-kup tu taniej a one sa lekkie wiec bagazu nie obciaza-ale juz np.ciszki i takie pierdolki np butelki,smoczki-to chyba tam z tego co moj M mowil ciuszki sa bardzo tanie np. w pennisie.POWODZENIA

filipi a jak ty sie czujesz,maly ostro okopuje ;)

juz za tydzien przytulimy sie do tatusia :)

hej hej..ja juz podbijam Galway..tylko z angielskim bleee...ale dam rade naucze sie i bedzie ok...za kilka dni przeprowadzamy sie do oranmore..:)

dziekuje dziewczyny za dobre rady, patrzylismy z mezem na wozki i chyba kupimy tutaj jednak, duzo ladniejsze sa... a co do lozeczka to mezus pracuje w ''fabryce'' mebli i chce sam zmajstrowac :P

reklama
didi a jak maly zareagowal na tatusia,super ze juz razem ja jeszcze do spotkania odliczam..........ale juz za 6 dni ;D
aniay to fajnie ze mezus lozeczko sam zrobi-a co do wozka to w watku ZAKUPY DLA DZIDZI sa fajne stronki z wypasionymi wozkami-a ty bedziesz leciala z maluszkiem w brzuszku czy juz jak sie urodzi?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry