reklama

Mamy z Irlandii!!

Witam się poniedziałkowo:)
AsieńkoM-obłędne zdjęcie!!!!Cudne!!!I gratulujemy Syneczka:)aaaa-niestety znowu musimy przesunąć weekendowe plany-dostaliśmy zaproszenie na urodziny Antka Anineczkowego,a w niedzielę Dagmarki koleżanka świętuje:(((((
AsieńkoR-ja nawet nie chcę sobie wyobrażać,że miałabym nie pozwolić Danielowi iść do przedszkola-tożto weekend dla niego jak za karę;) Anulce mnóstwo i jeszcze więcej zdrówka:)
Iwona-odpukaj!!!Żadnych katarzysk i innych dziadostw nie wywołuj;)
Klucha-Wam poprawy-i to błyskawicznej;)
No i zaczynamy kolejny zabiegany tydzień...zaraz jade do councila,potem obiadzio,porządeczek i po dzieci,potem lekcje,mąż,zbiórka Dawidka u skautów....uwielbiam kiedy sie dzieje;))))Miłego dnia Wam

reklama
AsienkaM śliczne zdjęcia dzidzi :) i fajna pani doktor że taki prezencik dla Siostry :)
mi z ani jednej ciąży nie udało się mieć takich pięknych zdjęć USG :( muszę nadrobić w kolejnej :P nie podaruję :P

lubiczanka nom u Mnie niestety- starsze ok, posmarkały troszkę i już po :P ale niestety Małą złapało, katar, kaszel, od tego wymioty raz przedwczoraj, syropy poszły w ruch, inhalator, ale mam nadzieję, że bez antybiotyku się obejdzie..
i dla wszystkich zdrówka ode Mnie na zapas ;) żeby nie było że przenosi się ode Mnie.. :P

ja ostatnio się dowiedziałam właśnie że podobno u Nas też są skauci, muszę się dowiedzieć więcej, bo może bym Córę zapisała, ona szogun taki szalony, więc by się jej podobało, w tamtym roku zamiast na balet wolała na hip-hop chodzić, muszę ją wziąć w tym roku chyba też :P

miłego :))

Iwona no bardzo fajna młoda irlandka mi sie trafiła na usg, na samym początku w komputerze w karcie zobaczyła że mam już córeczkę i pytała się czy dalej jest taka mała bo się mała urodziła, a potem właśnie zapytała o imię i wypisała na zdjęciu.
Zuzi zdjęcia usg też mam dość wyraźne.

Wszystkim chorowitkom zdrówka życzę.

Hej Dziewczynki.
Weszlam Was podczytac co tam u Was.Moj M jest na zwolnieniu lekarskim od dzis,ma zapalenie pluca lewego.Igorek dostal kataru.Mi dzis zaczal czop sluzowy odchodzic,to juz pewnie pojade niedlugo.Wszystko naraz.
AsienkoM to jednak synus,gratulacje.Ladniutkie foteczki.:-)
Wszystkim chorowitka zdroweczka duzo.
Milego wieczorku.

reklama
Witam

Klucha no to kiedyś bywało, Moja mama mi opowiadała jak była w ciąży z moim młodszym bratem i poszła na wizyte do lekarza i mu mówi że to jej 3 ciąża i że ona czuje że dziecko się nie przekręciło główką w dół. Lekarz ją zbadał i mówi że główka ładnie w dole. Za jakiś czas mama przyjechała rodzić, przyszedł lekarz i zdziwony bo dziecko dupką się rodzi a nie główką:confused2::sorry:.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry