reklama

Mamy z Irlandii!!

Gliwa-ależ Ci to poszło!!!Mam nadzieję,że poród był szybki i sprawny no i oczywiście
images

Klucha-bardzo się cieszę:))))i żeby nie było,i Tobie się należą
images

Iwona-jak u Was ze zdrówkiem?
Aaniu-a co u Ciebie tak w ogóle????
U nas ciąg dalszy kołomyi-J zaczął nadgodziny,to jeżdżę do Cashel minimum 4razy dziennie-padam po takim tygodniu:sorry:
Miłego wieczorku Wam

reklama
a my dostalismy wiadomosc od naszego pana wlasciciela ze za tydzien bedzie plumber robil nam stova jeeeeeee wywalczony krwia i klawiatura po prawie roku, czyli bedziemy miec cieplutko w zime

Witam kobitki.

Ja na razie jakoś bez humoru jestem. Jakaś handra. Wczoraj było pięknie na dworze, zobaczymy jak będzie dzisiaj to znowu spacerek zaliczymy.

Lubiczanka no to ręce pełne roboty masz i ciągle zajęta. U nas P wczoraj samochód rozkręcił bo cos tam z biegami się robi i chce to zrobić teraz żeby samochód całkiem się nie zepsół gdyby miał mnie wieźć na porodówkę. Takie męskie przygotowania do wielkiego dnia. A i pogoda nienajgorsza na takie roboty. później już zimno będzie.

U Nas małą nadal trzyma :-( wymiotuje bidulka od tego kaszlu i kataru już :-( jak na weekendzie nic lepiej nie będzie to czeka nas lekarz chyba :-(
dziś na razie słoneczko u Nas, więc może wezmę ją na spacerek, na świeżym powietrzu może lepiej się jej zrobi choć trochę ..

a tak to nic ciekawego u Nas, więc tylko się witam i miłego słonecznego dzionka życzę :-)

Iwona zdrówka dla małej

My jeździłyśmy na szczepionkę z Gabrysią. Anię miał odebrać tata, młoda się na to przygotowała, a tu zonk, bo zdążyłam po nią. Taka zła na mnie wyszła:-p:cool2:

Wczoraj przyszedł nam katalog ze smythsa i Ania już napisała list do św. Mikołaja. Na szczęście ograniczyła się tylko do jednego prezentu:-p

Ostatnia edycja:
Hej Sobotnio
Asieńko
-bardzo dobre nastawienie Twojego P:) Niech nic Wam"nie wyskoczy"w najmniej odpowiednim momencie;)Oj wczoraj po takim tygodniu padliśmy o 21.30...mam cichą nadzieję,że w przyszłym t6ygodniu J już nie bedzie miał nadgodzin:/
Iwona-zdrówka dla córuni...się biedulka namęczy
Asiek-ale rozczarowanie dla Anusi;))))Mamo-popraw się;))))
a teraz migusiem jakieś drożdżóweczki wyczaruję i popołudniu na party ;)))))
Miłego weekendu Wam!!!

Hej

Asienka_r no jak obiecałaś to trzeba było już pozwolić żeby tatus ją odebrał.
Lubiczanka no nie dziwie się, że padliście. Po takim intensywnym tygodniu.

u nas dzisiaj Zuzia zafundowała nam pobutke o 6:30. na równych nogach stanęłam. miała zły sen i obudziła się z okropnym płaczem, na szczęście szybko sie uspokoiła i pospała jeszcze z nami do 8. Mówiła, że śniło jej się, że była gdzieś z mamusią i tatusiem a potem my gdzieś poszliśmy a ona została sama.

reklama
witam się niedzielnie :-) u was dziś też tak ładnie?
my wykorzystaliśmy niedzielę, małą wycieczkę rodzinną sobie zrobiliśmy :-)
Najmłodszej troszkę lepiej, więc mam nadzieję,że już przechodzi :-)

jutro tydzień od nowa, więc miłego wieczorku niedzielnego jeszcze życzę i powolnego ;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry