misia83_83
Mama Alusia i Tymusia
Emili- ja Ci powiem, ze nasze kochane rodaczki tez czasem 'leca w kulki' jesli chodzi o te wizyty u Sempki. Ostatnio jak bylam, bardzo dlugo czekalam. W koncu Pani doktor sama mnie zawolala i weszlam wczesniej niz bylam w kolejce. Powiedzialam do niej 'Ale tu dzis ruch u Pani!' A ona mi powiedziala, ze ludzie robia cos takiego, ze przychodza, mimo iz nie byli zapisani na wizyte, wchodza do gabinetu i udaja. ze byli zapisani!! Powiedziala mi, ze w koncu poszla do recepcji i spisala sobie na kartce osoby, ktore faktycznie maja na ten dzien wyznaczona wizyte. I sprawdzala z ta kartka!! Powiedziala, ze tego dnia juz kilka osob ja tak oklamalo!! Tak wiec kurcze ja nie wiem....co z tymi ludzmi!!!
Generalnie jestem bardzo niezadowolona z tej kobiety na recepcji co teraz jest. Taka starsza. Kiedys byla Pani Alicja i ona byla ok. A teraz jest ta starsza....Pani lakomczuch, bo ciagle ja widze jak cos je! I jest taka jakas nieprzyjemna przez tel. jakby z laska wielka mnie na te wizyty zapisywala.
Anineczka- a tym nadbagazem dla grubaskow to na serio???

Generalnie jestem bardzo niezadowolona z tej kobiety na recepcji co teraz jest. Taka starsza. Kiedys byla Pani Alicja i ona byla ok. A teraz jest ta starsza....Pani lakomczuch, bo ciagle ja widze jak cos je! I jest taka jakas nieprzyjemna przez tel. jakby z laska wielka mnie na te wizyty zapisywala.
Anineczka- a tym nadbagazem dla grubaskow to na serio???

no to głupio robią ale jak by nie było lekarz GP przyjmie cię w każdej chwili a ona dla nie których nim jest..:-)a pani Alicja chyba jest bo mnie dziś umawiała ma taki troszku ochrypły głos to chyba się zmieniają.
A pani pediatra Błach zjeżda do Polski w sierpniu na stałe to wiem od pani doktor S

tylko Aer Lingus,teraz tylko jak by cos to Łodz mi zostala
zawsze wychodzimy przed 11 na 2h lub 3h i pozniej na 1h-1,5h.