Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
"mieszkam" miedzy Radomiem a Szydlowcem:-)A widzę, że latamy na te same lotniska;-) Skąd jesteś w PL ewelcia?
Mnie też ta pogoda dobija, bo z dziećmi w domu siedzę![]()

ja tez byn zmieniła chętnie domek , ale mężol nie chce, co prawda mam wszędzie bliziutko, ale co z tego jak tu ciągle leje i tak jeżdze samochodem. a co do lanlorda to też leser i tyle:-(Hej
No u nas też leje.
Jestem jeszcze wściekła na naszego landlordaJuż od ponad miesiąca przychodzi i naprawia usterki.Jeszcze wczoraj zepsuł mi się odkurzacz i pewnie przez tydzień będe bez niego.
Już myslałam by się przeprowadzic gdzieś do innego domu,ale normalnie nie chce mi się przeprowadzac z całym tym hałatajstwem i wszędzie na nowo zmieniac adresy.
A nasz landlord to jak grochem o ściane.![]()
a w Polsce ciepełko, że można się już opalić... 

a w Polsce ciepełko, że można się już opalić... 

Ja to jeszcze się nie rozpakowałam do końca odkąd przyleciałam..ale Sab Simplex na pewno nie mam(...)
Mam do Was wielka prosbe ....czy ma moze ktos w domku sab simplex na kolki?
Chciala bym odkupic bo paczka z lekiem przyjdzie do mnie dopiero za tydzien:-(
a moj maly strasznie cierpi z powodu kolek:-(Jak tylko przyjdzie paczka odrazu oddam lek.moze ktoras z was ma i jeszcze nie potrzebuje?
Bardzo prosze o odpowiedz:-) Z gory dzieki.
Pozdrowionka
Nawet nie znam tego leku... Szkoda bo miałabyś blisko do mnie po ten lek.. Ale spróbuj z Infacolem jak Moniadan radzi..:Będziemy musieli niestety czasem sobie radzić jakoś bez polskich specyfików..Hej, witam!
Dominisia ja wlasnie sobie zamowilam sab simplex, ale moj znajomy lekarz powiedzial, ze glownym skladnikiem jest Simeticon czyli to samo co zawiera tutajszy Infacol, jesli ci sie spieszy to moze sprobuj z tym infacolem
(...)

chociaż ja to chyba jestem jedyna na tej wyspie która nie tęskni za Polską.![]()
Nie wiem czy zostaniemy tu na stale,ale napewno nie zamieszkamy w pl.W Pl tesknie za rodzina ale nie za sama polska.
Dobre, naprawde dobre! 

A wlasnie ze latwo :-)hih trzeba miec pod reka specjalisteSofik a kiedy ona to zalatwiala???
Musiala udokumentowac jak dlugo przebywa w IE??
Czy od razu po wyslaniu tego wniosku przyslali jej paszport??
Uuuu ze zdjeciem to problem,my pojechalismy mu zrobic zdjecie co maly ziewal,mial czkawke smial sie pierwdzial................
Babka kazala zrobic w domu i przywiesc a ona wywola i tak zrobilismy ale strasznie dlugo to trwalo za nim nam sie udalo.
Nie latwo jest zrobic fote takiemu maluchowi![]()
jak moj maz, dla niego zaden problem, i kilkudniowe dzieci fotografuje 
Ja wlasnie zawsze podrozuje ta droga.Nawet choroba morskamojego meza nie staje na przeszkodzie.Swietnie pomaga aviomarin.Dziecko znosilo droge super i przyjemnie.Ja pierwszy raz co prawda jechalam jak maly mial roczek ale takiegobaka trudniej utrzmc niz maluszka.Podzialalo dvd i mnostwo bajek.My odpoczywamy po drodze w hotelu w Belgii.Polecam hotel Vanerberg, po drodze na glownej autostradzie , hotel z wielkim Tukanem.Hote sprawdzony, pokoje ogromne, cena od lat sie nie zmienia i zawsze sa iejsca.Sniadanko od koloru do wyboru naprawde polecam.Trzeba odpoczac po drodze, zwlaszcza jak sie dzieciakami jedzie, to nie uniknione :-)To Wasza pierwsza podróż promem? Bo my z mężem mamy ochotę się też wybrać promem do Francji, a potem do Polski, ale w następne wakacjeI ciekawa jestem jak to wygląda, no i czy dzieci to zniosą dobrze;-) Ja przeglądałam połączenia i znalazłam bezpośrednio z IE, żeby się nie pchać na UK, z Rosslare k. Wexford do Cherbourg. Rejs trwa ok. 18 godzin;-)