reklama

Mamy z Irlandii!!

I nie ma Kasiu chyba takiego emotikonka,który wyraża jak bardzo Ci współczuję tych szwów :unsure:
Dużo ich....? :confused:
Nacinali Cię?
No na macanta nie wyczuli jak duża dzidzia będzie,ale mogliby w ostatnich tygodniach robic usg by oszacowac wage,choc ono nie zawsze prawde powie:sorry:

reklama
I nie ma Kasiu chyba takiego emotikonka,który wyraża jak bardzo Ci współczuję tych szwów :unsure:
Dużo ich....? :confused:
Nacinali Cię?
No na macanta nie wyczuli jak duża dzidzia będzie,ale mogliby w ostatnich tygodniach robic usg by oszacowac wage,choc ono nie zawsze prawde powie:sorry:
Nie nacinali, sama peklam... na poczatku nawet polozna mowila ze chyba nie bedzie potrzeby zakladania szwow, ale potem po wnikliwej :eek:analizie okazali sie ze jednak tak.i nawet nie wiem ile, podobno nie duzy kawaleczek na okretke zszyty :D
Nu oni na macanta nie wyczuli, a ja bylam w medicusie w polowie kwietnia i wtedy wszystkie znaki na ziemi i niebie wskazywaly ze bedzie ok 4 kg.. no to looos... co tam 4 kg urodzic ;-)a tu malenka niespodzianka :)

Kizi - urodzilam w piatek o 11.31 am , a wyszlam w sobote przed 7 pm.

• Kasia-Super Ci poszło:tak:boję się coraz bardziej bo wiem że ja nie długo czy mi tak pójdzie szybko:szok:Dziś sąsiadka pojechała stwierdzili że ma rozwarcie na 3palce ale brak skurczy więc do domu już była 2raz i ją odesłali może też pnikuje troszkę:tak:i jedzie nie potrzebnie ale jak by nie było mamy z Tuam 30kil:wściekła/y:

Ciao dziewczynki!

Kasia- pelen szacun jeszcze raz!:-) No i obylo sie bez epiduralu! Jak ja czytam te opisy to naprawde wpadam juz w stan lekkiej paniczki!

Emili- Ty mnie nie strasz tym, ze ja pierwsza!! Ja jeszcze musze wytrzymac 12 dni, a w skroconej opcji 10:-)

Czasem sie zastanawiam, czy mozna wyczuc, ze to juz naprawde tuz tuz. Generalnie to co ja czuje to to, ze moglabym spac 24 H na dobre - dzis naprzyklad wstalam o.....17.40!!!:szok::zawstydzona/y: Pobolewa mnie ciagle brzuch ale za kazdym razem inaczej. W wiekszosci te bole to takie jakby niestrawnosc jakas...zdecydowanie czesciej chodze do toalety. Pieka mnie bardzo dlonie, mimo ze nie ma juz takiego upalu to sa ciale podpuchniete. Ale nie czuje sie jeszcze gotowa do porodu!! :tak:
Moja najnowsza zachcianka jedzeniowa to ARBUZ! Jem pol arbuza dziennie...:szok: Dobrze, ze on nie tuczy!:-)
Nie moge uwierzyc, ze juz za tak niedlugo bede miala mojego malego synka tuz obok siebie, a nie w sobie:-) i boje sie tez tej mysli bardzo...
A A. to juz tak sie nie moze doczekac, ze za kazdym razem jak o tym wspomina to mowi, ze ma w brzuchu motylki i generalnie az mu slabo z wrazenia!:-D

Misia, Ty już tuż tuż :-) Życzę żeby Alex posiedział jeszcze kilka dni :-)

Kasiu, jesteś moją bohaterką :szok::-):-):-)

Ja też uważam, że państwo powinno podejmować jakieś kroki żeby załatać dziurę budżetową, ale po podliczeniu wyszło mi, że miesięcznie w tej chwili mamy mniej o 300 euro przez podwyższone podatki, zmniejszony zasiłek itp :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Ostatnia edycja:
reklama
Ciao Babeczki!
A co Wy jeszcze spicie??!!:-)

Ja mam pytanie. Kiedy w szpitalu robia badanie ginekologiczne? tzn. w ktorym tyg? Bo ja mam wizyte jutro i nie wiem, czy juz beda mnie sprawdzac, czy jeszcze nie? Przydaloby sie jakos przygotowac dlatego pytam:-)

Mamy dzis piekna pogode!! Jak by bylo fajnie gdyby tak zostalo na dluuggooo:-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry