Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Nie nacinali, sama peklam... na poczatku nawet polozna mowila ze chyba nie bedzie potrzeby zakladania szwow, ale potem po wnikliwejI nie ma Kasiu chyba takiego emotikonka,który wyraża jak bardzo Ci współczuję tych szwów
Dużo ich....?
Nacinali Cię?
No na macanta nie wyczuli jak duża dzidzia będzie,ale mogliby w ostatnich tygodniach robic usg by oszacowac wage,choc ono nie zawsze prawde powie![]()
analizie okazali sie ze jednak tak.i nawet nie wiem ile, podobno nie duzy kawaleczek na okretke zszyty
boję się coraz bardziej bo wiem że ja nie długo czy mi tak pójdzie szybko
Dziś sąsiadka pojechała stwierdzili że ma rozwarcie na 3palce ale brak skurczy więc do domu już była 2raz i ją odesłali może też pnikuje troszkę
i jedzie nie potrzebnie ale jak by nie było mamy z Tuam 30kil

Pobolewa mnie ciagle brzuch ale za kazdym razem inaczej. W wiekszosci te bole to takie jakby niestrawnosc jakas...zdecydowanie czesciej chodze do toalety. Pieka mnie bardzo dlonie, mimo ze nie ma juz takiego upalu to sa ciale podpuchniete. Ale nie czuje sie jeszcze gotowa do porodu!! 
Dobrze, ze on nie tuczy!:-) 
:-):-):-)

Ja szczerze nie liczyłamJa też uważam, że państwo powinno podejmować jakieś kroki żeby załatać dziurę budżetową, ale po podliczeniu wyszło mi, że miesięcznie w tej chwili mamy mniej o 300 euro przez podwyższone podatki, zmniejszone zasiłki itp![]()