barmanka79
Deus Dona Me Vi
emili78 - moje gratulacje. widzę że szybciutko wyszłaś do domku :-) znaczy się że wszystko przebiegło sprawnie i pomyślnie 

misia - superancki opis porodu :-) :-)
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Ogromne Gratulacje!!!!!:-)Super,ze juz w domku jesteście.Hej mamunie właśnie dziś wyszłam urodziłam wczoraj o 16.14 mała ma 3400g i 55cm ale powiem wam że przeżycia miałampo podaniu żelu małej spadło tętno w sekundzie znalazło się koło mnie 6osób i na wózku pojechałam na porodówkę tam panika ale doszło do normy
za chwile mi zaczeło spadać znów panika gdy się unormowało przyszły skurcze że wiłam się jak wąż poprosiłam o epiduar i było lepiej:-).na koniec położne mnie ucałowały i powiedziały że jestem bryland dziwczyna a co dalej to napisze pozniej ide sie kąpać
nie spałam cała noc
Bo na poczatku to prawie dostalam ataku smiechu
Ja nastresowalam sie ponad pol roku, a M zlapalo w dniu slubu i tak go trzymalo od samego rana do wieczora hehe. Na weselu prawie nic nie jadl, a mi sie tylko uszy trzesly taka bylam glodna. No i nie, ze sie do sukni odchudzalam, tylko mielismy tyle zalatwien, ze nie bylo czasu sie normalnie odzywiac przez prawie 2 tyg...
Jak widac da sie to wszystko przezyc, tylko ja glupia sie boje 

. No ale skoro juz mlody tak slicznie je i tak ladnie potem to oddaje w pieluche to wypada mi tylko "zyczyc" oby tak bylo dalej. Trzymaj sie kochana 

Mam nadzieje ze bedziesz tak samo zadowolona jak ja;-) Dla mnie najwieksza zaleta jest to ze nie musze codziennie pamietac by polknac tabletke wiec jeden problem dziennie z glowy.
Hej mamunie właśnie dziś wyszłam urodziłam wczoraj o 16.14 mała ma 3400g i 55cm ale powiem wam że przeżycia miałampo podaniu żelu małej spadło tętno w sekundzie znalazło się koło mnie 6osób i na wózku pojechałam na porodówkę tam panika ale doszło do normy
za chwile mi zaczeło spadać znów panika gdy się unormowało przyszły skurcze że wiłam się jak wąż poprosiłam o epiduar i było lepiej:-).na koniec położne mnie ucałowały i powiedziały że jestem bryland dziwczyna a co dalej to napisze pozniej ide sie kąpać
nie spałam cała noc