wiesienka123
mama Asi
Emili - gratulacje, szybko się uwinęłaś- tez tak bym chciała

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Hej mamunie właśnie dziś wyszłam urodziłam wczoraj o 16.14 mała ma 3400g i 55cm ale powiem wam że przeżycia miałampo podaniu żelu małej spadło tętno w sekundzie znalazło się koło mnie 6osób i na wózku pojechałam na porodówkę tam panika ale doszło do normy
za chwile mi zaczeło spadać znów panika gdy się unormowało przyszły skurcze że wiłam się jak wąż poprosiłam o epiduar i było lepiej:-).na koniec położne mnie ucałowały i powiedziały że jestem bryland dziwczyna a co dalej to napisze pozniej ide sie kąpać
nie spałam cała noc

Misia Twój Alexik będzie wielkim pisarzem;-)
z całą pewnością... Co do tych zapaleń piersi to ja trochę przeszłam i chyba nie ma normy kiedy już można powiedzieć, że "zagrożenie" minęło... ale nie martw się, na wszystko jest sposób. Starszą córkę karmiłam 2,5 roku a Kubusia do dzisiaj ( 20 m-cy) Didi ja też jestem z Bydgoszczy
. Lecę 11 lipca... Jestem ze Szwederowa a Ty?:-) Anineczka jak tam poszukiwania shi-tzu ( czy ja to dobrze napisałam?
), bo ja teraz dzień zaczynam od ogłoszeń z psami...hi hi;-)Zapomniałaś o jednym H ;-)Anineczka jak tam poszukiwania shi-tzu ( czy ja to dobrze napisałam?), bo ja teraz dzień zaczynam od ogłoszeń z psami...hi hi;-)

Jesli dzis bedzie ladnie na dworze to pojedziemy na spacer na nasza plaze