Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Emili- moje gratulacje, duża dziewczynka
Misia- ja ma trzech chłopaków i też juz sama nie wiem. Najstarszy syn miał stulejkę zdiagnozowaną jakoś na roczek, po zabiegu do dzisiaj odciąga przy kompieli, młodszy również to robi, ale chyba z ciekawości że i brat tak robi [ bo chyba problemu on nie ma] A Maxowi nie sciągam, normalnie się boje , ale jeżeli nie ma stanu zapalnego to chyba nie należy ruszać, więkżości chłopców jeśli jest stulejka to i tak sama [ puszcza] . Generalnie ja takim maluszkom nie sciągałam.
Witam mamuski:-)
Misia zgadzam sie z Mikimauro nie nalezy odciagac napletka u chlopcow mozesz jedynie delikatnie go odchylic podczas kapieli ale tez nie za czesto. Ja konsultowalam sie z dwiema pediatrami i obie mowily to samo:-). One mi powiedzialy ze to samo sie unormuje jak chlopcy sa w wieku okolo 6-7 lat. Wiec jedyne co zalecily obie to wlasnie lekkie odchylenie napletka ale to bardziej ze wzgledow higienicznych. Tez bylam skolowana bo w podrecznikach no i w magazynach pisza roznie.Ja do tej pory raz na jakis czas odchylam ale z reguly synek mnie wyrecza bo sam poznaje swoje cialo wiec sila rzeczy sobie tam majstuje
;-)
:

ale nic sie nie stalo tylko sie wystraszylam.

Jola - ale tu nie tylko Misia jest mama. Nic sie nie boj, tu wszystkie jestesmy mniej lub bardziej doswiadczonymi mamusiami i jak tylko bedziesz miala jakies pytania tudziez watpliwosci to pomozemy:-)misia Fajnie ze jestes juz mamusia i mozesz nam troche opisac co i jak... no bo co my zrobimy![]()

Jola - ale tu nie tylko Misia jest mama. Nic sie nie boj, tu wszystkie jestesmy mniej lub bardziej doswiadczonymi mamusiami i jak tylko bedziesz miala jakies pytania tudziez watpliwosci to pomozemy:-)![]()
Zobaczycie jak ja bede miala juz dzidzie jakie bede wam pytania zadawac, rece wam opadna
No ale co daleko od rodzinki jakos trzeba sobie radzic;-)