Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
miejsca na lezakowanie pewnie nie brakuje
ja sie tylko piwkiem z sokiem delektuje...wogole po ciazy mi sie przestawilo - kiedys lubilam dobrego drinka wypic a za piwkiem nie przepadalam a po okresie abstynencki odwrotnie:-)
no i zonk mam jedne idealne
kupione po urodzeniu
ale jedno co mnie cieszy ze nie przytylam po pobycie w polsce a obzeralam sie do granic niemozliwosci - no wiec czy dzieta czy nie waga stoi
a na pocieszenie (optyczne

) kupilam sobie majty sciagajace takie po same cycki

takie moje male zboczenie
.
nie mogłam spac w nocy bo za duzo sie najadłam

teraz juz sie wzmocniły to moge zaszaleć
Gastone ja się do Ciebie wprowadzam.Te 26 butelek mnie przekonało![]()

Ja u mam za soba 3 przeprowadzki to bedie 4 i juz jestem troche madrzejsza.Zalatwilam sobie pudla i pakuje to tak ze chop cala sypilania jedna dopudel i podpisuje, druga..i tak dalej.Tym sposbem wiem czego gdzie pozniej szukac.Bo pamietam pierwsza przeprowadzke jedne wielki misz masz i szukanie wszystkiegoAgusiek przeprowadzke zaczynam od srody bo nie lubie wszystkiego na raz. Potem wkurzam sie ze nie moge nic znalezc a tak zaczne od rzeczy ktore nie sa mi potrzebne na starym no ale wczesniej musze posprzatac nowe lokum pod siebie bo inaczej nie zaczne sie przenosictakie moje male zboczenie
.
Anineczka ja chyba dolacze do ciebie i moze wprowadze sie do Gastone bo do tylu butelek winka to ona potrzebuje towarzystwa :-):-):-) BABSKIEGO OCZYWISCIE.

dzień dobry
dziewczynki od dużej ilości winka główka boli, takze uważajcie
słoneczko pięknie świeci a mi i tak sie nie chce wstawaćnie mogłam spac w nocy bo za duzo sie najadłam
czy któraś z was farbowała włosy w ciąży?? bo ja bym chciała ale nie wiem czy mi wszystkie nie wypadną![]()
u nas lieje...
czy któraś z was farbowała włosy w ciąży?? bo ja bym chciała ale nie wiem czy mi wszystkie nie wypadną![]()