Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
zdjęcie wstawię troszkę później....Ka....M pierwsze co to do weta!
Zbadac,zaszczepic,odrobaczyc itp.
A drugie przydało by się zrobic badanie na toksoplazmozę
A jaki kociak?Pokaż foto.Hmm uwielbiam koty;-)

chociaż powiem że ciężko było bo nasza mała zaczepka skakała jak szalona
mi też się kolorki podobają... bo nie jest taki jak więszość kotków.... hiiii 

Jak go urodzilam i dali mi go na piersi to pierwsze co zobaczylam to dlugiego wlosa na jego policzku...kociego! Byl na mojej koszuli nocnej....
Ale kociaki i niemowle to boskie polaczenie. Zagladaja mu do lezaczka, pilnuja....Jesli mialas koty wczesniej to raczej nie bedziesz miala problemu z toxo...oczywiscie tej odkociej...Ale i tak w czasie ciazy zalecane jest aby kotow nie wypuszczac na dwor. mój jest za mały żeby go na dwór wyprowadzać... więc siedzi w domku....Ka...M- kociak cudo:-) My nasze dwa futra zaczelismy przyzwyczajac troche do wychodzenia na dwor, bo nam rujnuja chate coraz bardziej a ich siersc znajduje w ustach AlexaJak go urodzilam i dali mi go na piersi to pierwsze co zobaczylam to dlugiego wlosa na jego policzku...kociego! Byl na mojej koszuli nocnej....
Ale kociaki i niemowle to boskie polaczenie. Zagladaja mu do lezaczka, pilnuja....Jesli mialas koty wczesniej to raczej nie bedziesz miala problemu z toxo...oczywiscie tej odkociej...Ale i tak w czasie ciazy zalecane jest aby kotow nie wypuszczac na dwor.
wspóczuję zadrapań....i powiem Ci że nasz kociak też ma paznokietki i nawet podczas zabawy strasznie drapie....fajny kotektez kiedys miałam jak byłam w ciąży z synkiem ale jak mnie podrapał po twarzy ( 3 spore paski
) to mi sie odechciało kotków
![]()