reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Irlandii!!

witajcie

chyba dzisiaj biedzie ladny dzien...u nas slonko swieci wiec fajnie

zapraszam ..nie masz daleko do nas wiec wpadaj na spotkanko

jesli zdazysz ..to przyjedz..spotkanko dopiero o 16 wiec czasu duzo
dzieki za zaprosznie dzis chyba ni dam rady dojechac :-)ale nastepnym razem napewno wpadne jak zaproszenie bedzie aktualne.....;-)a tak wogole to mam dzis strasznie zły dzień.......pozdrawiam was dziewcz;-)ynki

reklama
Witam:-)
U nas też słonecznie,ale zimno.Czego tu chcieć więcej,październik już:szok::szok:Boszsz...jak ten czas pędzi,dopiero było Boże Narodzenie a tu już następne się zbliża:-DUwielbiam:tak:
Wybieram się popołudniu na małe zakupy w Swords,takie łażenie po sklepach:happy:.Muszę nas ciepło ubrać,bo mój Radek od 3 tyg.szczeka jak piesek,najgorzej w nocy.W sobotę idziemy do pediatry w Medicusie,bo ileż można tak cherlać:eek:Przy okazji odbierzemy książki.Zamówiłam Radkowi 5 książek w księgarni internetowej,można osobiście odebrać,albo wysyłają pocztą lub kurierem:happy:,a nam akurat pasuje odbiór osobisty:-)
Dostałam dziś pismo z Socjala,żeby pracodawca męża potwierdził,że nadal pracuje:shocked2:Zdaje się,następny przesiew robią:crazy:
Przeczytajcie pierwszego posta stąd: Child Benefit - Forum Gazeta.ie
Czyżby to znaczyło,że już się cięcia zaczynają o te 30E?:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Acha,ponawiam pytanie,szczególnie do mam z Dublina i okolic:Gdzie kupujecie dobre mięsko,typu schab,karkóweczka,mięso od szynki?

Ostatnia edycja:
No,ja też mam nadzieję,że będzie całość,ale to się dowiem dziś,jak pójdę na pocztę.Dam Wam potem znać.
Dziewczynki,ja nie potrzebuję,ale może Wam się cynk przyda:w SuperValu są Pampersy Mega Pack za pół ceny:tak:(16,49E),ale tylko 3,4,4+ i 5:happy:
Anineczko:stulejka po angielsku to: phimosis,a napletek: foreskin,ale to już,któraś foremka pisała

Ostatnia edycja:
Dziękuję dziewczynki Ewelcia i Agusik.Dziś może uda nam się zapisac do lekarza to mu o tym napomknę.
Coś mi Mozzilla szwankuje a w explorer się nie umiem poruszac :crazy:

Ja wczoraj kupiłam pampery dla Matta w Tesco za 6 z czymś ale tą mniejszą pakę.A tą mega pack kupuję w Super Quin za 14.99 ;-)
A dziś pampersy schodzą jak świeże bułeczki bo Matt ma jakieś dziwne kupale,dużo ich i śmierdzące :eek::confused2:
Wczoraj zrobił pierwszy raz siuśki do nocnika.Dzis niestety odpuszczam sobie temat ze względu na kupale ;-)

A teraz wracam do roboty.W piątek goście przyjeżdzają i trzeba pozory odszczelic,że chatka taka ładna i bez awarii :-D:-D
Apropo dziś 4 podejście do zmywarki fachowca :cool2::cool2:
Ten to się z nami ma....a ja jednak sądzę,że z niego taki fachowiec jak z koziej **** trąba ;-)

Hejo mamuski

ja zaraz ide robic lasagne, i zbieram sie do Didi
chcialam dzis z Erykiem jechac na plaze, bo pogoda fajna, a on nie chcial sie ruszyc z domu, bo sie bawi z babcia, od wczoraj nie odstepuje babci na krok

Julia nie przejmuj sie mna ze nie masz prawka przyjedz ;-)

dzieki za zaprosznie dzis chyba ni dam rady dojechac :-)ale nastepnym razem napewno wpadne jak zaproszenie bedzie aktualne.....;-)a tak wogole to mam dzis strasznie zły dzień.......pozdrawiam was dziewcz;-)ynki

olej zly dzien i przyjezdzaj..poprawisz sobie humorek w babskim gronie...
nawet jak bedziesz ok 1 bedzie dobrze
Hej laseczki i jednak mnie dopadło z kataru się rozwinęło mam gorączkę 38.5 raz spada raz idzie w górę noc była straszna więc didi-nie da rady na spotkanie po prostu pech:-) a co wam chciałam napisać będąc na maternity można się starać o FIS własnie dziś dostałam decyzje :-)pozdrawiam pa

szkoda ze Ciebie nie bedzie..no ale zdrowka zycze i za tydzien jak bedzie jakies spotkanko mam nadziejej ze bedziesz

Hejo mamuski

ja zaraz ide robic lasagne, i zbieram sie do Didi
chcialam dzis z Erykiem jechac na plaze, bo pogoda fajna, a on nie chcial sie ruszyc z domu, bo sie bawi z babcia, od wczoraj nie odstepuje babci na krok

Julia nie przejmuj sie mna ze nie masz prawka przyjedz ;-)
nie przejmuje sie heeeeee ;-)mam sto innych problemow

olej zly dzien i przyjezdzaj..poprawisz sobie humorek w babskim gronie...
nawet jak bedziesz ok 1 bedzie dobrze

szkoda ze Ciebie nie bedzie..no ale zdrowka zycze i za tydzien jak bedzie jakies spotkanko mam nadziejej ze bedziesz
dzieki didi bede nastepnym razem a moze wreszczie cos u mnie w Athenry ???pozwiedzacie dziewczynki:-);-):tak::-D

Ostatnio edytowane przez moderatora:
ewelcia ja juz od poniedziałku sie pakuje ale mój K. maluje chatke po pracy i dlatego to troche trwa,dzisiaj skończy góre i jutro bedą nam kłaść nowe wykładziny:-) nie mam sie co spieszyc bo dopóki nie oddadzą mi depozytu to ja im kluczy nie oddam:crazy:

no dzisiaj zamówiłam kuriera i już dzisiaj odebrali paczke od mojej mamy:-)do mojej przyszłej teściowej a stamtąd zabiorą do Irlandii:-)bo z mazur nikt do Irlandii nie jeździ:-(

a ja mam w domu domowe przedszole dzisiaj:-) 5 krzyczących maluchów:szok:troche sie kłócą ale i tak jest dobrze:-D

emili życze zdrówka bidulko:tak:

reklama
Witam Was laseczki. I to nawet bez wywoływania sie zjawiłam:eek::-D:-D

Podczytuje a i owszem i na tym koniec:zawstydzona/y: Fajnie Wam z tymi spotkaniami:sorry: Ja widziałam Agusik78, ale wtedy nie wiedziałyśmy jeszcze hu is hu :-D powiedzialam jej o tym forum własnie:cool2: i prosze jak sie ladnie udziela ;-) pozdrawiam Agus.

U nas bez większych zmian to Was mam zanudzac :sorry: szkoła, dom Niki :-D wieczorem mąz:cool2: to akurat przyjemna pora całego dnia:zawstydzona/y::-D

W sumie to mialabym pytanie do dziewczyn z Galway:-) w przyszłym tygodniu szanowny ma pare dni wolnego i .... mielismy gdzies leciec ,ale po podsumowaniu wszytskiego - nie lecimy :eek: No nic- to moze chociaz zwiedzilibysmy te slynne klify- bo ja nie widziałam.I pytanie moje- ktora nas przenocuje jedną nockę?:-) Nie no "dzołk":-D Ale moze jakies tanie cos znacie w poblizu tych klifow calych czy coś. Bo jechac tam to ju zostac na nocke, bo jednak kawałek jest. Licze na jakąs podpowiedz;-) i dziekuje z góry.

laseczki moje- sie postram czesciej ,ale nie obiecuje. No dobra powiem Wam skąd moja nieobecnosc... Mam siostre starsza od siebie, która ma juz dwójke dzieci.A tam dzieci duze konie:-Dchlopiec 16 lat- moj chrzesniak:cool2: i córcia 14 lat. No i ...wlasnie ta moja siostra jest w 4 m-c ciązy :rofl2: mało tego to zadna niespodzianka a robione od stycznia cudo :eek::-D:-D Dlatego tez ciesze sie z nią jak wariatka i tak mi szkoda,ze nie moge byc z nią teraz:sad:widze ja tylko na skypie i nawet jak sie bobo urodzi to go na zywo nie zobacze...ehhh no ale jestem z nia codzien w inny sposób ten duchowy takze i oby wszytsko bylo dobrze:tak: Juz nawet planuje sobie co jej doreczyciel dostarczy ode mnie jak urodzi:-D Bo powiem Wam,ze myslałam,ze ona juz zakonczyła swoje kloniki:-D

miłego wieczoru

Do góry