reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Irlandii!!

hejka...''

laski dzieki xza spotkanko bylo milutko i fajniusio..a ja martwilam sie kto zje placki..hehe...a tu nic nie ma'

laski ktore niebyly zalujcie..byl sernik na zimno i szarlotka na cieplo z bita smietana..sama ja robilam pierwszy raz i byla pyszna..mmmm...

no ale mam nadzieje ze na nastepnym spotkanku bedzie nas wiecej i bedzie jeszcze fajniej..

teraz lece do wanienki i odpoczywam..cos mnie noga rwie..chyba na zmiane pogody oby tylko nie na gorsza...

Anineczka...widze ze mnie wysledzilas na NK

Ostatnia edycja:
reklama
Zgadnijcie kto u mnie jest :-D:-D
Fachowiec od zmywarki :cool2::-D:-D:-D
Niedługo będzie u nas spał :eek::-D:-D
No ale mężuś go pilnuje by raz na zawsze skończył naprawiac zmywarkę.

Didi żałuję strasznie,że nie załapałam się na szarlotkę z bitą śmietaną.
No zahaczyłam o NK :sorry:

Justysia
już nic mnie nie zdziwi.List pewnie nie był jeszcze otworzony przez nich :sorry::wściekła/y:
Następnym razem wyślij poleconym :tak::tak:
MartaF a jakie obiady gotuje sąsiadka? Może to gaz....ale nie z butli :-D:-D:-D
Wybacz...humor mam spaczony,zwłaszcza po piwku :sorry::rofl2:

A my dziś znaleźliśmy inne przedszkole.....tamto nie było złe,ale daleko.Jakieś 2 km.
Znaleźliśmy 500 m od domu i o 5 euro tańsze za dzień :-):-):-)
Jupi :-D:-D:-D

Justysia standard mi tez wstrzymali bo te listy to komputerowo sa wysyłane i do mnie jeden nie doszedl no i mi wstrzymali a moze w twoim przpadku za długo trwało odsyłanie go czy cos sprawdz date na nim bo czasem daja 7 dni na wysłanie cwaniaki ale idz wyjasnij i ci oddadza.

Anineczka Ty to uwazaj bo rano wstaniesz i bedziesz musiala robic sniadanie nie dla 4osob ale 5:-D:-D:-D/
Fachowiec po ch**u fest:cool2:
Noooo pewnie.Pan wygląda jakby cały bochenek pochłonął na śniadanie :szok::szok:
Podziękował.Już mi wystarczy moja mała skromna trójeczka ,która zjada więcej niż sześcioraczki Jon and Kate ;-):-D

A aaaa..Która oglądała serial "Dom nad rozlewiskiem" i jak się podobał??

Aaaaa no i Misia.Wypatrzyłam Twoje zdjęcie na Twojej Mamy NK :sorry:
Tak po kłębku do nitki poszłam :eek::sorry:;-)

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry