reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Irlandii!!

Agusik78-brawo za pomysł z NK:-):tak:Fajnie jest sobie na Was chociaż tak popatrzeć na fotkach:-D
U nas deszcz...Ale mi jakoś tak humorek dopisuje:rofl2:Jeszcze tylko dziś i jutro i jestem freeeeee.Tralalala:happy:
W końcu nie pojechałam do tego thurles,bo stwierdziłam,że w poniedziałek i tak mam wizytę u GP,to po co tyle razy obracać w te i spowrotem-wystarczy,że do pracy muszę tam jezdzić:-p-ależ się leniuch ze mnie robi:shocked2:.
Co porabiacie Mamusie drogie w taki ble dzień?
Ja pomyślałam,że dla tego mojego małego zdechlaka:eek:ugotuję rosołek,coby go trochę do pionu postawił:happy:.Jak pomyślałam,tak też i uczyniłam-już mruga:tak:
A deszcz padze i padze:baffled::dry:.
Fajniście,że mój pomysł na nowy wątek się spodobał,bo miałam lekkie obawy:tak:,ale co tam raz się żyje,spróbowałam i nie żałuję,w dwa dni przybyło mi tyle znajomych,że tylko się cieszyć:-D;-):-D

reklama
Agusik78-brawo za pomysł z NK:-):tak:Fajnie jest sobie na Was chociaż tak popatrzeć na fotkach:-D

Przegapilam cos?????:eek::eek::eek: Kiedy Agusik napisalas cos takiego:confused2:

W sumie udalo mi sie kilka z Was odnalezc kiedys tam ale i tak wiekszosc ma poblokowane galerie... Wiec nie udalo mi sie wiekszosci zinwigilowac:-D

A u nas pogoda dramatyczna:-( Siedze w domu i robie NIC:-) No w sumie teraz troszke czytalam forum (miedzy innymi w poszukiwaniu posta Agusik na temat NK, ktorego nie znalazlam) ale to tylko chwilowe zajecie...
Ada spi, mezowski dopiero za godzine na lunch przyjedzie a ja chodze i szukam tworczego zajecia ale jakos znalezc nie moge:eek:
A moje Kocille szaleja jak szalone:-D, chyba pogoda im sprzyja!
Chyba sobie poszperam na NK...:confused2:

Aaaaa!!!! Zapomnialam sie wczoraj "pochwalic"... Dostalismy list z Passport Office. Musielismy uzupelnic form A (brakowalo daty), na glownym formularzu brakowalo podpisu mojego i trzeba doslac payslipy lub P60 za kazdy rok pobytu (a nie tylko za pierwszy) . I co najabrdziej nas wkurzylo... Zdjecia sa zle!!!! Nie wiem czemu, bo slowo BADLY MARKED mozna zinterpretowac w przypadku fotografii na kilka sposobow. Tak wiec, dzisiaj jeszcze wycieczka do pana fotografa. Chyba bede negocjowala znizke, bo przeciez to on ostatecznie zrobil "pstryk":-)

Madbabe chyba sie rozdwoila. Chyba na pewno:-) Moze tak by jej juz pogratulowac:confused2: Nieeeee, poczekam na oficjalny komunikat:-D

Ok, juz znalazlam o co chodzi z ta NK :-) O, ja blondynka ;-/

Ostatnia edycja:
O jasny gwint:-) Ale Wy tych zdjec macie na NK:szok: Troche to potrwa, zanim Was poprzegladam wszystkie:-) Ja tez musze jakies foty pomontowac, coby to wszystko troszke zaktualizowac- bo tam sama Ada w roli glownej wystepuje;-)To tak dla rodzinki i przyjaciol z PL mialo byc. Tyle, ze odkad mamy Picasa Album zaprzestalam swojej dzialalnosci na NK:-) Ale teraz bedzie wielka reaktywacja...hehehe

O jasny gwint:-) Ale Wy tych zdjec macie na NK:szok: Troche to potrwa, zanim Was poprzegladam wszystkie:-) Ja tez musze jakies foty pomontowac, coby to wszystko troszke zaktualizowac- bo tam sama Ada w roli glownej wystepuje;-)To tak dla rodzinki i przyjaciol z PL mialo byc. Tyle, ze odkad mamy Picasa Album zaprzestalam swojej dzialalnosci na NK:-) Ale teraz bedzie wielka reaktywacja...hehehe
Racja,racja-jest co oglądać u innych Dziewczyn-ja robię to po troszkę w wolnej chwilii.Szczerze mówiąc u mnie też już było tak,że z NK na bakier byłam-jakoś nie miałam ochoty przeglądać,ale teraz to już jest po co tam zajrzeć:tak::laugh2:
Wolfia-znam ja ten ból powrotu z domku rodzinnego-gdzie wszystko takie wspaniałe,miłe,inne od codzienności:happy:Ale pomyśl,że wracasz tu jak do domku-swojego:tak:I może dlatego właśnie tak się nam tęskni,bo kiedy przyjeżdżamy jest tak "odświętnie",ale będąc na miejscu mogłoby być inaczej:eek:A tak czekamy z niecierpliwością na kolejny wyjazd do rodzinki przepełnieni radością,bo jest nam tam dobrze...I tu też nie do końca takie samotne jesteśmy...Zawsze znajdzie się ktoś,do kogo można słówko powiedzieć,czasem nawet więcej;-),albo chociażby napisać;-):-D.Głowa do góry i byle do przodu:tak:.I dzięki za słowa uznania dla Mężowskiego-przekażę mu,to może łagodniej będzie spoglądał na to moje przesiadywanie przed komputerem;-):-)

Ja Was podczytuję od czasu do czasu.
Sprzątam,latam i gotuję :-D
Zaraz postaram się podjąć próbę położenia Matta na drzemkę.Oby się dziś udało.
Muszę psa wyprać i odświętnie uczesać :cool2::-D:-D
Pomyc podłogi na górze i później na zakupy.W końcu jutro imprezka.
A wieczorem przyjedzie mój osobisty cukiernik i będzie tworzył a raczej tworzyła torty dla chłopaków.

Hej dziewczyki.

Masakra z tymi zakupami. Zanim mi sie uda to ogarnac wszystko to moje dziecko rok skonczy:sorry: Czy uzywacie takich rzeczy jak monitor oddechu lub sterylizator? Zastanawiam sie czy jest to niezbedne, a jakiego proszku uzywacie i czy uzywacie plynu do kapania dla maluchow?

Z gory dziekuje za podpowiedz:-)

Hej dziewczyki.

Masakra z tymi zakupami. Zanim mi sie uda to ogarnac wszystko to moje dziecko rok skonczy:sorry: Czy uzywacie takich rzeczy jak monitor oddechu lub sterylizator? Zastanawiam sie czy jest to niezbedne, a jakiego proszku uzywacie i czy uzywacie plynu do kapania dla maluchow?

Z gory dziekuje za podpowiedz:-)

nie uzywalam z albertem i terz tez nie monitora oddechu ani stylizatora...butelki wygotowuje raz w tygodniu...mam tylko nianie elektronczna.. proszek do prania zwykly ale taki delikatny ..plyn taki dla dzieci...ply do kompania nivea

reklama
Ja używałam monitora bo Mattowi zdarzył się bezdech.
Sterylizatora również,bo to wygoda.
Proszek Fairy i płyn Fairy również.
Płyn do kąpieli Nivea Baby zresztą wszystkie kosmetyki miałam z Nivea.Oliwki nie używałam.

Ale pogoda.Pół ogródka zalane.Zabawki pływają w kałużach :wściekła/y:

Do góry