Dobry wieczór:-)
Wyczyściłam okna na dole. Przykleiłam naklejki z duszkami, dyniami i gwiazdkami;-) Mam dużo czasu, bo męża nie ma ostatnio od 6 rano do 19

W niedziele też idzie, bo mają dużo pracy, ale za to jutro pojedziemy na zakupy i do Smyths'a, bo za dwa tygodnie 2. urodziny Victora kuzynki, więc trzeba będzie coś kupić;-) Może i Victor coś znajdzie dla siebie i dla brata
Widzę, że debaty smoczkowe

U nas i Vick i Oli używali Aventów:
Oli używa nadal, ale już niedługo czeka go pożegnanie
Ewelcia z reguły jak zmieniasz smoczek na większy, nieważne że ten sam rodzaj, to dzieci go nie akceptują i trochę się schodzi

Najwyraźniej coś im nie pasuje, pewnie wielkość
Misiu z mojego punktu widzenia nie przekarmiasz Ala i nie zgadzam się z tym co powiedziała ta pediatra

Owszem może mieć rację co do początku wprowadzania do jego diety czegoś innego niż tylko cycek, bo najwyraźniej u niego już jest taka potrzeba. Z drugiej strony wcale mnie to nie dziwi, bo mój Oliver ma 8 miesięcy (waży 9kg i ma 70cm) i domaga się ewidentnie czegoś konkretniejszego niż tylko pierś

Bardzo możliwe, że Al jest niespokojny i krótko śpi, bo poprostu już się nie najada

Nie chodzi mi tutaj o to, że Ty nie masz wystarczająco pokarmu - absolutnie nie

Tylko o to, że on sam może mu już nie wystarczać, bo z niego już naprawdę spory chłopak

Oli jak nie zje w dzień normalnych posiłków to jest marudny, krótko śpi i częściej budzi się w nocy. Z Victorem było identycznie

Najlepsze jest to, że pojedli sobie kaszki (oczywiście tylko z łyżeczki, bo żadne butelki nie wchodziły w grę) czy jakiegoś obiadku, a za chwilę poprawili cycusiem - pewnie musieli popić

Poza tym zdrówka dla Ala
Ale tu się teraz kolorowo od emotikonek zrobiło
Historia z dzieckiem w wózku, które wpadło pod pociąg szokująca

Całe szczęście, że nic mu się nie stało
Julia kup sobie zawieszki lawendowe do szafy na mole;-)
Co do mysz to się nie wypowiadam, bo się ich panicznie boję

Lepiej, żebym żadnej tu nie widziała, bo się wyprowadzę szybciej niż ona
Moniadan fajnie, że jesteście zadowoleni ze zmiany loku, przecież o to chodzi, żeby mieszkać tam gdzie nam się podoba
Kasiu na zmywarkach to ja się nie znam zbytnio, bo nie używam

Wolę zmywać ręcznie, bo nie jestem zadowolona z efektów mycia moich dotychczasowych zmywarek, ależ jestem wybredna na takie cuda ułatwiające życie

Andziulina ładniusie fotki:-)
Dobra chyba na razie wystarczy... teraz to ja poczytam;-)
Miłego wieczoru Dziewczyny
Acha nie wiem czy któraś z Was ogląda
Brzydulę, ale tu możecie zobaczyć poniedziałkowy odcinek i jej przemianę

http://brzydula.tvshow.com.pl/brzydula-odc189/