reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Mamy z Irlandii!!

reklama
Wolfia nie ma takiego sklepu w Carlow:no::no::no: przynajmniej ja takiego nie widzialam a i pierwszy raz o nim slysze,a carlow znam dobrze!!!

Spadam zaraz lulac!!!
Dobranoc!!!

dzień dobry
15_1_70v.gif

moje dziecię ma w nosie ze mamusia sie męczy a tatuś niedługo zwariuje od tego czekania
36_19_5.gif

ja dzisiaj mam troszke latania to może coś wylatam w końcu
15_2_129.gif

miłego dnia
4_1_10v.gif

Dzień dobry Mamusie!!!
A my od rana z dziećmi szukamy...Chomika-jeden terrorysta w nocy przy pomocy poidełka wylazł i ani widu ani słychu:no::wściekła/y:Niech ja go dorwę,to nic mu te jego ślipia nie pomogą...;-)
Wolfia-dzięki serdeczne...Tylko u mnie w przeciwieństwie do Marty ani śladu chęci wyłażenia Maluszka...Ale jak już wczoraj pisałam jestem psychicznie juz przygotowana na przenoszenie,tak więc pełen pozytyw:tak::-D
Ewelcia86-no nic bieganie nie skutkuje,ale widzę,że pogoda jakaś całkiem klarowna się szykuje,tak więc dziś metoda na mycie okien;-):-p:-)
Agusik78-no ja właśnie swojemu Synciowi podobną kupiłam-jeśli o styl chodzi-z korzuszkiem przy kapturze,ale taka fajna wersja sportowo-chłopięca:tak:.Ale kolor inny-khaki:sorry:
Anineczka-mój J w niedzielę bawił się w kwiatka-kupiliśmy w lidlu jakieś kwitnące coś-oczywiście do samodzielnego posadzenia...właściwie zestaw-doniczka z podstawka,jakaś ziemia i cebula:dry:Ale moje kochanie ma rękę do roślin i z pewnością lada dzień zaczniemy obserwować rozwijające się życie(oby nie chomika;-))w doniczce:tak:
MartaF-widzę,że dziś samopoczucie i humorek troszkę lepiej:confused:I dobrze-dużo pozytywnych myśli i energii-a zamiast latać zacznij biegać...Mogą być lepsze efekty:tak::-)

lubiczanka ty o pogodzie to nic nie mów:dry:
28_2_3v.gif

ale ja dzisiaj jade Filipka zobaczyć:-)i pogoda mi nie przeszkadza:tak:
przeprosiłam dzisiaj zmywarke:zawstydzona/y:bo nie mam siły stac przy zlewie tak mnie plecy bolą:-(
a więc ja dzisiaj będe mało aktywna:tak:takze nie myślcie ze pojechałam do szpitala:-p

haha słońce wyszło a przed chwilą lało
4_12_10.gif

Ostatnia edycja:
Czesc kobialki.Widze ze dziewczynki wciaz w dwupaku.Pewnie sie umowily i bach nagle obydwie sie rozpakuja.
agusik fajna kurtalka.Ja w tym roku kupilam Maxowi kurtke w Dunsie, bo mi sie spodobala.Lubie sztruks,a byly takie ladne granatowe z kapturkiem z misiem tylko za 14 euro_Od babci dostalismy tez kurtalke wiec mamy dwie.Buty jeszcze tylko musze jakies fajne ,cieple kupic bo jeszcze smiga w adidasach alebo gumiakach.Czas na kozaczki.

u nas leje, zaraz swieci slonce i tak ciagle:eek:w koncu w Irlandii jestesmy,nie ma co:eek:
chyba i u nas chorobska sie zaczna:wściekła/y:mego A, doslownie przez noc gardlo rozbolalo i twierdzi ze rope juz tam ma.Idzie od razu do lekarza coby nas nie pozarazac i chyba go z lozka wygonic trzeba bedzie:confused:
a ja sobie porzygalam w nocy,przepraszam za wyrazenie.Z glupoty wlasnej bo sie najadlam zimnych racuchow drozdzowych,dosc tlustych z reszta.Mialam stracha ze i mnie cos lamie jak mi sie slabo zaczelo robic.Ale ulzylam sobie i przeszlo na szczescie.
Tak sie zastanawiam i mam nadzieje ze mi pomozecie - na jaki rodzaj antykoncepcji sie zdecydowac.Wiem ze karmiac wybor mam niewielki i jak sobie poczytalam to nic mi nie pasuje.Wczesniej myslalam o zastrzyku ale nie wyglada to swietnie w efekcie - zatrzymanie krwawienia i dlugi powrot do pelnej plodnosci po odstawieniu:eek:nie wiem sama :no:
milego dnia zycze!i tradycyjnie 3mam kciuki za Marte i lubiczanke!
andzulina - milego pobytu w kraju!

Co za pogoda:wściekła/y:

Dziendobry
Ja przy kawce, relaksik, jutro szkola rodzenia:tak: zobczymy jak sie moj T sprawdzi, powiedzialam zeby uwazal bo w domu mu sprawdzian zrobie:-D trzeba sie za sprzatanie brac kozystajac z okazji ze chlopaki do miasta pojechali i sie nie paletaja po domu:tak:

Milego dzionka dziewczynki a tym pczekujacym wytrwalosci:-)

Madbebe-ja też już się borykam z problemem antykoncepcji:-(Jak to mówi moja mamusia-z Twoją płodnością;-)(ciekawe po kim-w końcu 8-ro rodzeństwa mam:-D)...I nie wiem jak sprawa tu wygląda z plastrami-o ile dobrze pamiętam(moja siostra stosowała)raz w miesiącu się nakleja:tak:-zawsze to lepsze(jak dla mnie)niż codzienne-wez tabletkę:dry:
Jola24-byliście kiedyś wcześniej w szkole rodzenia,czy to Wasza pierwsza wizyta?W każdym bądz razie-miłych wrażeń i powodzenia:-)
Pogoda w całym Irysowie chyba taka sama:eek:Właśnie słonko zaświeciło,a zaraz lunie ulewa:-p.A jak tak patrze teraz za okno to aż chce mi się pranie na dworze rozwiesić:cool2:.Zaraz urządzę polowanie na chomika.Trzymajcie kciuki:tak:a niech mi coś drań przegryzie....

reklama
witam
Ja włąsnie wstałam i co widze Olivier dobral sie do szafki ze słodyczami sjadl lizaka i cała Milke, najpierw byłam zla no ale przeprosił, za to teraz sam siadl i robi kupe moze i dzieki tej czekoladzie:)
Zaraz zmykam pod prysznic i idziemy na spotkanie mamusiek musze jakies zakupy zrobic, i chyba idziemy z Didi z dziecmi do kina:)
Miłego dnia tu nawet pogoda ładna wiec moze nie bedzie padac:)

Do góry