Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
najpierw nastałam się w deszczu w kolejce (jak za komuny;-)) aż otworzą wrota, a jak dostałam się do okienka, to myślałam, że babę pogryzę:-( tłumaczę jej, żeby sprawdziła, czy nie dostali zapytania z maternity department o świadczenia mojego A, a jeśli tak, to czy mogą jak najszybciej odesłać odpowiedź, bo już 3 miesiące czekam na wyrównanie macierzyńskiego, a ona do mnie, że sprawy maternity to w okienku nr 2
więc ja znowu jej tłumaczę, że to nie chodzi o moje macierzyńskie tylko o szczegóły JB mojego A, a baba dalej nie kuma
w końcu mój A podniósł głos, więc polazła do supervisora. jak wróciła, to powiedziała, że mu to wszystko przekazała, więc zapytałam ją, to co mamy teraz robić i usłyszałam odp "wait". i czekałam jak ta głupia pół godziny i znów do niej polazłam, jak długo jeszcze, bo mam małe dziecko i muszę karmić. a ona jakby z księżyca spadła
, bo zapytała o co mi chodzi
i co usłyszałam? że mam iść do domu i nie czekać, bo ten supervisor jednak wyśle informacje do maternity...
paranoja
ja nie wiedziałam ze tak można bo wcześniej list przyszedł to mógłby powiedziec ze przypomnienie byloJa zawsze place jak przyjdzie upomnienie![]()
hehe no dobra to pobiegamMartuś,jak już to może lepiej pobiegaj po tych schodach bo,wiesz latanie to się może źle skończyć![]()

,A Ty Marta nie mów hop,zanim nie przeskoczysz,do końca dnia jeszcze 5 godzin!
Ale skoro się umówiłaś z Lubiczanką,że rodzicie razem to widać Twój syncio cierpliwie czeka,aż Lubiczanki syn zechce wyjść:-).Tylko ciekawe na co tamten czeka

no właśnie,chyba będe musiała pogadac z nim jutroJa jeszcze jestem,ale tak tu przycichło,że i ja się nie odzywałam:-),ale fakt niedługo spadam na "Na Wspólnej" i "Z jak Zdrada",A Ty Marta nie mów hop,zanim nie przeskoczysz,do końca dnia jeszcze 5 godzin!
Ale skoro się umówiłaś z Lubiczanką,że rodzicie razem to widać Twój syncio cierpliwie czeka,aż Lubiczanki syn zechce wyjść:-).Tylko ciekawe na co tamten czeka
![]()
J przed tv,to ja czmych na kompano właśnie,chyba będe musiała pogadac z nim jutro![]()
.A tak naprawdę to ja nie czuję się jak do porodu
Czasem tylko jakiś ból mnie chwyci,ale zmieniam pozycję i finito
A co ja bym dała za te bóle porodowe-jak marzenie
;-)