Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Też dobrze:-)Ale kochana-przy niemowlęciu to Ty masz w co ręce włożyć,a ja mojemu J ciągle narzekam,że się nudzęJa to nawet już pozorów nie sprawiam, czekam na męża, żeby z odkurzaczem pobiegał:-)![]()
Także te pozory jakieś zachować muszę-czy chcę czy nie-a szczerze mówiąc chyba lepiej mi wychodzi nudzenie się:-(;-)
;-)Też dobrze:-)Ale kochana-przy niemowlęciu to Ty masz w co ręce włożyć,a ja mojemu J ciągle narzekam,że się nudzęTakże te pozory jakieś zachować muszę-czy chcę czy nie-a szczerze mówiąc chyba lepiej mi wychodzi nudzenie się:-(;-)

Ja to nawet już pozorów nie sprawiam, czekam na męża, żeby z odkurzaczem pobiegał:-)![]()
mój to tylko brudzić potrafi:-(
oby tak dalej![]()
ahhh co tu robić w tą pogodechyba po schodach polatam![]()
![]()

;-)Martuś,jak już to może lepiej pobiegaj po tych schodach bo,wiesz latanie to się może źle skończyćoby tak dalej![]()
ahhh co tu robić w tą pogodechyba po schodach polatam![]()
![]()

nie dostałam upomnienia,ja miałam opłacone chyba do końca września i powinna byc ciągłość chyba,ale kasy brak:-(a ze zmieniłam nazwisko to wykupiłam na nowo![]()