Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

witam![]()
humor dzisiaj
z godzine mój K masował mi palce bo nie mogłam nimi ruszac,kostki czerwone
piżama zalana mlekiem
ahhh już chyba moja cierpliwość sie kończy![]()
![]()
mamusia14 nie pomoge bo nie mam pojęcia![]()
miłego dnia![]()
Trzymaj sie :-)
może dziś będzie lepiej
Odkurzaczadzien dobry wszystkim Paniom,
A ja dziś trochę odespałam nasz Mała pospała sobie dłużej, wczoraj przespała cały dzień, ale wieczorem kolka była strasznamoże dziś będzie lepiej
Marta F- trzymam kciuki żeby jak najszybciej i bezboleśnie wszystko sie skończyło, mnie na sam koniec to juz wszystko bolało i wkurzalo, a tym bardziej ze Joasia była ułożona poprzecznie
mam pytanie do wszystkich mam, czy oprócz środków medycznych, suszarki, odkurzacza, masowanie brzuszka, robienie ciepłych okładów znacie jakieś sposoby na kolkę
Nie słyszałam
Ale może dlatego,że nigdy moje dzieciątka kłopotów z kolką nie miewały,także się nie wtajemniczałam w temat.W związku z tym przykro mi ale ja nie pomogę
:-(

i za to zebyśmy razem z lubiczanką pojechały zeby nam było weselej
.I spokojnie z tymi łzami-przecież chyba do dobrego domku idzie kociuś,prawda?
Wiesienka moejmu malemu na kolki pomagalo mocne pzytulenie, wiesz takw pionie i chodzenie z nim szybko po pokoju,wtedy brzuszek mus sie chyba o mnie masowal i plakal mniej, dobry do pomocy jest facet, bo sama wiem,ze takie chodzenie godzine czasem trwa, ale dzidzia sie uspokaja...No i potem cyc i spacmam pytanie do wszystkich mam, czy oprócz środków medycznych, suszarki, odkurzacza, masowanie brzuszka, robienie ciepłych okładów znacie jakieś sposoby na kolkę
wczoraj nawet te 2 kąpiele nie pomogły a po schodach to juz nie mam siły łazicMamoAdy-ano przesyłaj tą energię Marcie,bo mnie i tak nic nie pomoże-podejrzewam ,że w granicach10-go pojadę...Tak więc swoje jeszcze odczekam.I spokojnie z tymi łzami-przecież chyba do dobrego domku idzie kociuś,prawda?
MartaF-dawaj już dawaj-kilka rundek do góry i na dół,gorąąąąca kompiel i do szpitala;-)
Gastone-powodzenia u lekarza-oby ten Wam pomógł na wszelakie dolegliwości![]()