Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ale odliczanie, wszystkie sie o Was pytaja ;-)ja jestem,czytam was ale nie mam dzisiaj weny na pisanie a lubiczanke widziałam na cpn-ie czyli tez jeszcze w całości![]()

u mnie z usg jest na ten sam dzień co u lubiczanki:-)obie mamy na 8 listopadaAle odliczanie, wszystkie sie o Was pytaja ;-)
No sama jestem ciekawa jak to bedzie, bo naprawde fajnie sie dziewczyny zlozylo, ze dosyc, ze z jednego miasta jestescie to terminy prawie te same
Trzymam za Was kciuki ;-)
A moze ktoras z galwayowskich kolezanek ma termin w polowie marca???![]()
ale dziwi mnie to ze chodze z bólami i nic więcej sie nie dzieje
brzuch mi strasznie twardnieje
bo myśle ze to ty mieszkasz niedaleko mnie:-)u mnie z usg jest na ten sam dzień co u lubiczanki:-)obie mamy na 8 listopadaale dziwi mnie to ze chodze z bólami i nic więcej sie nie dzieje
brzuch mi strasznie twardnieje
madbebe a ty skąd jesteś z PLbo myśle ze to ty mieszkasz niedaleko mnie:-)
a tak to juz znak ze wielki dzien nadchodzi 

Śpieszmy się kochać ludzi,
tak szybko odchodzą...
no to mamy jakies 60km do siebie:-)ja jestem z okolic Suwalk:-)
dziwne byloby gdyby Cie nic nie bolaloa tak to juz znak ze wielki dzien nadchodzi
3mam za Was kciuki codziennie!powodzonka
pozdrawiam mamki![]()
no kochana od 24 będzie juz 2 listopadaWitam!!!
Agusik synek super wygladal,mam nadzieje ze deszcz Was nie przegonil i troche cukierasow nazbieral!!!!;-)
Kamcia ze tez sie wyspalas do pracy
Marta,Lubiczanka to jeszcze tydzien Wam zostal:-)my to czekamy na wiesci z porodowki!!!
Mialam dzis isc na cmentarz z malym i m ale zaczal padac deszcz wiec weszlismy do domu potem znow wyszlismy ale tak wialo ze myslalam ze nas porwie i tylko kolo domu z nim pobylam a potem zasnal wiec postawilam go w drzwiach wejsciowych i sie wietrzyl:-)
jak sie sprawdzi to jutro mój synek będzie z nami