reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Mamy z Irlandii!!

hejka dziewczynki:-)
Zycze baaardzooo strasznego Halloweeeeeeennnn!!!!!!:-)

Anineczka a dla Matta, ktory jak widze zostal ochrzczony Alexem
W dniu Twoich urodzin, w dniu pełnym radości, najlepsze życzonka, pięknego w życiu słonka, smutków małych jak biedronka, zawsze uśmiechniętej buzi, mnóstwa słodkich całusów, i spełnienia wszystkich marzeń!

Pozdrowionka;-)

hmmmmmmmrrrr.. takie ladne obrazki wkleilam i i ch nie ma ...no trudno moze sie kiedys naucze

Ostatnia edycja:
reklama
Nie szkodzi Tabasia,może byc Alex dla Kamci :-D:-D
Dziękuję pięknie w imieniu Matta ;-):tak::tak:

Noo dzieciaki położone spac.
Intensywny dzień za nami.
Antek szczęśliwy,tyle słodyczy nazbierał.Mówi,że to najlepsze święto na świecie :-D:-D
Matt też robił za zbieracza,tylko wkurzała go czapka czarownika.Ale miotłą nieźle wywijał.
Na polskiej imprezce było fajnie,dużo dzieci no i jak zwykle słodycze były.
W polskim sklepie Matt dostał nawet jajko niespodziankę z okazji urodzin.A w Shoe Zone Antek dostał adidasy :szok:
Kupowaliśmy im kapcie i nawet nie zauważyliśmy,że ekspedientka włożyła butki nam do torby....dopiero pod domem się skapnęliśmy.Czarne adidasy w rozmiarze kapci Antka :eek::-D
No i kupiłam Milci ubranko :-D
Super wygląda i bardzo lubi to nosic ;-)

Wolfia nie smuc sie ,nie jestes sama...czasami mam taki tydzien ze siedze w domu no poza spacerem z mlodym i tez jakos mi zle.
Znow czasami mam tak ze az za duzy tlok:-p
Anineczka heh fajan niespodzianke Wam ekspedientka zrobila:tak:

A my dzis bylismy w restauracji w Naas z okazji pierwszej rocznicy slubu:-p na pysznej obiadokolacji,Szym siedzial jak krol i rozglodal sie dokola!!!

A my juz po Halloween, Amanda biegala calutkie 2 h za cukierkami. Nazbierala 2 reklamowy, mamy zapas slodyczy na miesiac chyba :-) Nawet pieniadze dostawala. Fajna sprawa :-) Ale tak mi padla biedaczka, ze juz ja na rekach do samochodu musialam niesc, nie miala sily. Pewnie teraz bedzie sie budzic z 10 razy w nocy, z wrazenia. Ale ladnie mowila hi, daj cucu i bye. Az mi sie smiac chcialo :-) Ja tez jestem padnieta, wiec zwijam sie do wyrka. Milego wieczorki

To mój Radzio w czerwonym wydaniu:-D
Po cywilu i w pracy:-D

Załączniki

• SDC12659.jpg
    SDC12659.jpg
    26,5 KB · Wyświetleń: 53
  • SDC12675.jpg
    SDC12675.jpg
    16,2 KB · Wyświetleń: 56
Agusik ależ Twój syn ma groźną minę :szok::szok:
No elegancki diabełek,nie ma co!
A jak udała się imprezka?

Ewelcia
wszystkiego Naj z okazji 1 rocznicy ślubu :tak::tak::tak:

Larcia to dobrze,że Amanda zadowolona.Dwie reklamówki tylko na miesiąc?:-D
Moi mają jedna,ale na rok :blink::-D
Matt też się budził,ale to przez petardy :wściekła/y:
Zastanawia mnie jedno.Dlaczego oni tak nie świętują w Sylwestra :eek:

WITAJCIE MAMUSIE U NAS DZIŚ PADA I PADA DOBRZE ZE CHOZIAZ WCZORAJ DAŁO SIĘ POCHODZIĆ Z DZIECIAKAMI PO CUKIERKI;-)ZARAZ ŚNIADANKO A PÓZNIEJ DO KOŚCIOŁA ZAPALIĆ LAMPKI DLA ZMARŁYCH.........TAKZE SPADAM DZIEWCZYNKI I ZYCZE MIŁEGO DNIA
84.gif
Jest taki dzień w roku...
Kiedy refleksja w serce się wkrada,
deszczowy zazwyczaj i zimny...
dzień...1-ego listopada.

To taki czas zadumy,
modlitwy nad zmarłych duszami.
Choć ICH już nie ma wśród nas...
kochamy nadal, więc pamiętamy.

Patrzę na płomień tlący się w zniczu.
Smutek i żal się we mnie budzi.
Spoglądam w niebo i zadaję pytanie:
„Dlaczego Boże, zabierasz dobrych ludzi?”

Zabierasz tych, co mają serca szlachetne.
A ci bez niego po ziemi stąpają.
Dlaczego śmierć musi rozdzielać tych...
którzy tak bardzo się kochają.

Kiedy już opuszczam bramy cmentarza...
zmarłe dusze żegnam powoli...
Nie proszę Boga o życie, ale mam nadzieję...
że za rok tu przyjść mi pozwoli...

Ostatnia edycja:
To mój Radzio w czerwonym wydaniu:-D
Po cywilu i w pracy:-D

Agusik widze ze Radzio jakmoj Max uwielbia Tomka.Ja sie ciaglepotykam o o domki, pociagi i tory.Wszedzie tego pelno .a jak idziemy do sklepu wybrac jakas zabawke moje dziecko pedzi odrazuna polke z Tomkiem.
No a diabelek przerazajacy :szok:

Milej niedzielki mamuski.

reklama
Witam moje drogie

julia28 wzruszyłam się tym wierszem.... jakże prawdziwy...

Martysia poszła z tatą do kościoła, Niki własnie zasnęła ...Wczoraj równym krokiem towarzyszyła Martynie w chodzeniu po domkach...i jaką radosc miała to trzeba było widziec:-D i wszyscy otwierający oczywsicie "przemili" i wciąż powtarzający " ju ar gordżes ":-D slodyczy tez mamy tyle,ze... posortowalam i bede wydzielac :cool2:

Tymczasem spokojnego i "wyciszonego" dnia ....

Do góry