reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Mamy z Irlandii!!

reklama
Do aniołka mu troszkę brakuje-ale naprawdę niewiele;-):happy2:.Ale Tobie Aguś to dobrze-mąż ze świeżutkimi bułeczkami przychodzi...hmmmmm:-).Mniami
no o tym samym pomyslalam:-D
moj to nie ma jak bo rano do pracy wybywa ale dzis ma wolne ale sniadanie ja musialam robic:-(

No,dobrze mi...:tak:
Pierwszy raz mu się zdarzyło:eek:.Teraz mi robi śniadanie:szok::eek:.Nie wiem co jest grane:no:
heh tobie to sie powodzi..........

143.gif
ale nudy,na jakąś imprezke by sie poszło ale sił brak:sorry2:

Marta hehe Tobie sie imprezki chce??:-D Ty to na porodowke sie szykuj:-D

Moj zabral malego z 1,5h temu do Carlow i jeszcze ich nie ma,a maly zaraz obiad powinnien jesc:cool2:gadaj chlopu wroc przed 13 :wściekła/y:przyjedzie i pewnie bedzie gadal ze maly mu marudzil w samochodzie:-p

Marta hehe Tobie sie imprezki chce??:-D Ty to na porodowke sie szykuj:-D

Moj zabral malego z 1,5h temu do Carlow i jeszcze ich nie ma,a maly zaraz obiad powinnien jesc:cool2:gadaj chlopu wroc przed 13 :wściekła/y:przyjedzie i pewnie bedzie gadal ze maly mu marudzil w samochodzie:-p
moze jakbym sobie troche potancowała
36_1_24.gif
to by sie w końcu namyślił
28_1_19.gif

co do małego to sie nie przejmuj bo jak dał mu popalić to na drugi raz wróci na czas
36_9_2.gif

Hello
A ja Was troszke poczytalam z rana a pozniej jak zasiadlam, zeby cos napisac, to internetu nie bylo...:eek:
Poza tym musialam wywalic dynie, bo splesniala na elegancki czarno-szary kolor:eek:

Anineczko, wszystkiego najslodszego i najkolorowszego dla Matta:-)

Czołgiem laseczki

zajrzałam zyczyć kazdej z Was i waszym rodzinkom

happy-halloween.jpg

A specjalnie dla Matta

340641.jpg

Moja Martysia jeszcze w szkole polskiej, wróci zjemy obiadek i miśka leci z dzieciakami na podbój "słodyczy" :-D mowię Wam jaką mają frajdę:sorry::-D W tamtym roku nawet ludzie, którzy otwierali drzwi dzieciaczkom byli poprzebierani. Sama na własne oczy widzialam Elvisa :szok::-D:-D No i o stosach płonacych na kazdym większym wolnym kawałku "zieleni" nie wspomnę:sorry2:

Marta i lubiczanka - dziewczynki -juz tuz tuz:tak: teraz tylko cierpliwosci trza;-)czego Wam zycze.

Wspanialego dnia dla wszytskich.
Tez mamy dynie- a focie wstawie jak cykne. NO i ugotowałam zupę z jej "wnętrznosci":cool2: Pierwszy raz ale z pomoca mojej córci starszej, bo gotowali w szkole i powiem Wam...mniamm:tak:

paaa

Ostatnia edycja:
margaritta dzięki, cierpliwość sie przyda bo ja juz ją trace:-(
ja musze leciec po cukierki boa ty uważaj na takich elvisów

Ostatnia edycja:
reklama
hmm...ciekawe jak smakuje taka zupa z dyni..

Wszystkiego naj dla Matta
sTo LaT!!!sTo LaT!!!sTo LaT!!!sTo LaT!!!
0122.gif

i udanej zabawy Halloweenowej dla tych co dziś imprezują..
batman.gif

Do góry