reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Mamy z Irlandii!!

hej

ja co prawda happy nie jestem ale życze wszystkiem HAPPY HALLOWEEN!!!

emili miłego pobytu w PL

no gapa ze mnie
anineczka 100 lat dla Matta
3128.gif

moje dzieciaki wczoraj były u sąsiadów na imprezie,irlandczycy zrobili dla całego osiedla

Ostatnia edycja:
reklama
hejka...
imprezka udana..wybawilam sie i wysmialam chyba za wszystkie czasy,,,kostiumow bylo pelno roznistych..hehe moje oczy robily furofe ..wszystkim sie podobalam ..zwlaszcza jak pokazalam zebiska...
wiec zabawa udana ..w domu bylam po 1 bo moj P byl po 12 godz pracy ..zostal z dziecmi i dzisiaj wstawal o 6 i szedl znowu na 12 h...wiec musial troszke pospac

a ja niewyspana..
lece pod prysznic ..pozniej wstawie fotke

Czesć wszystkim mamuśka w piękny słoneczny dzień..........chyba nam się uda hellowennnnn
26.gif
także miłego i słonecznego dnia dziewczynki ja już spadam na śniadanko a póżnej na basen z dzieciakami a wieczorkiem po domkach trzeeba polatac jak to mój mały mowi że on bedzie latał

3.gif
a tak swoja drogą to zastanawiam sie czy mi wpłynie te rodzinne w tym miesiacu czy żaś powiedza że list nie dotarł,,,zawsze wysyłałam poleconym a teraz tylko znaczek kupiłam więc może doszło...................................................STO LAT DLA MATA NAJLEPSZEGO...........................................................................................
3.gif
.....

Ostatnia edycja:
Rany, jeden dzien nieobecnosci i tyle zescie nastukaly!
Ja dzis mialam zakupowy dzien, jak zawsze w piatek. Lubie sie tluc autem w same korki :-D
Ja postanowilam, ze w tym roku zwiewamy w Halloween z domu. Rok temu nakupowalam slodyczy chyba z 3 kg i mi zabraklo. Mieszkam na najbardziej obleganym osiedlu na tej wiosce i dzieci pukaja od 4 do 10 wieczorem!Fajnie fajnie, ale jak polozylam spac moje dziecie, a tu nagle dzwonek za dzwonkiem, to nie bylo mi do smiechu. Wiec jutro zwiewamy do domu znajomych i ni ma nas w domu :-) OK spadam na piwko i jakis filmik i spac.

mama ady, kamcia Wasze dynie sa super. U mnie w tym roku bez dyni, bo juz sie nie oplaca mi :p jutro halloween i juz po hallowen.
:-D:-D Ja dwa lata pod rzad zwiewalam,bo cygany domy oblegaly i mialam ich juz dosc wiec w nooogi.
kamcia-dynia super my jutro będziemy wycinać ;-) ogólnie życzę udanego halloween i fajnej pogody na resztę dni :-) żegnam się z Wami na 2tygodnie bo w niedzielę lecę o 6.30 do PL i raczej nie będę miała możliwości do was zajrzeć brak neta :-D przyszłym mamą życzę szczęśliwego wypakowania:tak:Buziaczki
Emili milego pobytu w Pl.

Anineczka Wszystkiego najlepszego dla syncia!

No i dziewczynki dobrej zabawy zycze!!!!

pumpkinrow.gif

Witam, rany chwilkę mnie nie było a Wy szalejecie:-D:-D:-D

Anineczko najlepszego dla Matta:-):-):-)

Byliśmy w Dublinie wczoraj,składaliśmy wniosek o paszport dla Anulki:-):-):-), zdjęcie przyjęto bez zastrzeżeń:-).

Potem pochodziliśmy trochę po sklepach, ale Ania miała w tych porannych godzinach fazę czuwania, juz od kilku dni do południa tylko drzemie, więc szybciutko wróciliśmy do domku. Potem też ze zmęczenia nie bardzo spała Ale teraz śpi ładnie, więc jakoś nadrobiłam te kilkanaście stron

Witam!!!
Ale sliczne dynie zrobilyscie.
Anineczka widze ze jednak udalo Ci sie zakupic dynke i juz widze ze gotowa super!!!
W Carlow w Tesco jeszcze wczoraj bylo pelno!!!
JA nie kupowalam,ale w przyszlym roku napewno!!!
U nas nie chodza po domach no bo po co ??? heh 5domow na krzyz.
Zywej duszy nie widze na drodze jak wyjde na spacer:eek::cool2:

Anineczka sto lat dla synka!!!!

Emili udanego lotu do Polandii i pobytu!!!

Witam się!
Jak na konec października-pogoda piepiękna:-D
Dzięki lubiczanko za pomysł na buźkę mojego dziecka:tak:Zupełnie zapomniałam,że Twój Dawid w zeszłym roku był diabełkiem.A teraz to pewnie anioł nie dziecko;-):-D.A mężowi powiedz,że masz za sobą gwardię foremek,które dadzą mu do wiwatu jeśli Ci dostęp do netu odetnie:-D:happy2:
A te sztuczne ognie - Agusik - to Twoja fota czy z netu ściągnęłaś...:-p jeśli takie macie fajerwerki to pozazdrościć... :szok:
Oj,nie tak pięknie to u nas nie było:no:
Anineczko,dla Twojego solenizanta:
1880_1681_SPW01_2.jpg

Spadam,bo mój wrócił ze świeżymi bułeczkami:tak:
Życzę wszystkim
hall_86.gif

Miłego łażenia po domkach
hall_100.gif

Paa...
hall_84.gif

Ostatnia edycja:
reklama