Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
.A swoja drogą-ależ sobie fajną datę do przyjścia na świat wybrał
Rany, jeden dzien nieobecnosci i tyle zescie nastukaly!
Ja dzis mialam zakupowy dzien, jak zawsze w piatek. Lubie sie tluc autem w same korki
Ja postanowilam, ze w tym roku zwiewamy w Halloween z domu. Rok temu nakupowalam slodyczy chyba z 3 kg i mi zabraklo. Mieszkam na najbardziej obleganym osiedlu na tej wiosce i dzieci pukaja od 4 do 10 wieczorem!Fajnie fajnie, ale jak polozylam spac moje dziecie, a tu nagle dzwonek za dzwonkiem, to nie bylo mi do smiechu. Wiec jutro zwiewamy do domu znajomych i ni ma nas w domu :-) OK spadam na piwko i jakis filmik i spac.
mama ady, kamcia Wasze dynie sa super. U mnie w tym roku bez dyni, bo juz sie nie oplaca mijutro halloween i juz po hallowen.

Ja dwa lata pod rzad zwiewalam,bo cygany domy oblegaly i mialam ich juz dosc wiec w nooogi.Emili milego pobytu w Pl.kamcia-dynia super my jutro będziemy wycinać ;-) ogólnie życzę udanego halloween i fajnej pogody na resztę dni :-) żegnam się z Wami na 2tygodnie bo w niedzielę lecę o 6.30 do PL i raczej nie będę miała możliwości do was zajrzeć brak netaprzyszłym mamą życzę szczęśliwego wypakowania
Buziaczki

Zupełnie zapomniałam,że Twój Dawid w zeszłym roku był diabełkiem.A teraz to pewnie anioł nie dziecko;-)
.A mężowi powiedz,że masz za sobą gwardię foremek,które dadzą mu do wiwatu jeśli Ci dostęp do netu odetnie

Oj,nie tak pięknie to u nas nie byłoA te sztuczne ognie - Agusik - to Twoja fota czy z netu ściągnęłaś...jeśli takie macie fajerwerki to pozazdrościć...
![]()

.Ale Tobie Aguś to dobrze-mąż ze świeżutkimi bułeczkami przychodzi...hmmmmm:-).Mniami