reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Mamy z Irlandii!!

Joannn no wlasnie tez ciekawa bylam:tak: zrobilam ją na "ostro" znaczy na wyraziscie:-) bo moj szanowny mówi,ze pamieta taka zupę z dziecinśtwa ,ale na słodko:eek: w kazdym razie ta tez smakowała.I to nawet mojej Niki :-D podałam z ziemniaczkami, bo Martysia tak chciała,ale takie ptysie chrupiace byłby idealne do niej...albo kluseczki lane.. ale kto by stał tyle w kuchni :zawstydzona/y::-D

reklama
Ahhhh tak.widzisz jak mnie pamięc zmyliła.Przecież mówiłaś o Alexie :tak::tak:Biję się w pierś...nie wielką ale zawsze :-D
Matt miał miec na imię Alex.Piękne imię,i nie dałam tylko dlatego,że mój M uparł się na Matthew ;-)
No to wszystkiego najlepszego dla Matta, ktory mial byc Alexem ;-):-)
My juz od dawna wybralismy to imie, jak nawet planow o dzieciach nie bylo :happy2: I mam nadzieje, ze sie nie zmieni :-D

No u nas to tylko ja śniadanko robię, wcześniej robiłam mężowi, ale teraz sam sobie robi:tak:. W ogóle kuchnia to mój rewir, M mówi, że woli się dzieckiem zająć a ja żebym obiadek ugotowała, bo lepiej mi wychodzi:-). Oczywiście tylko się wykręca, ale co tam, dobrze, że przy Ani pomaga. Hmm, zupa z dyni... Kiedyś jadłam ciasto, ale jakoś mi nie podeszło, takie bezwyrazowe było:-)

a ja kupiłam cukierki i teraz sama je
10_8_9.gif
e_1_61.gif

Witam:happy2:

Czytam co tam u Was, ale nie mam weny i ochoty na pisanie:zawstydzona/y: Wybaczcie:sorry2: Dzisiaj wraca mój mąż to może w przyszłym tygodniu będę bardziej chętna do uczestniczenia na forum. Zdałam sobie sprawę, że im z mniejszą liczbą osób mam do czynienia tym mniej mi brakuje ludzi, zamykam się w sobie i czuje się chyba trochę samotna:-( Na szczęście dzieci absorbują większość mojego czasu, to nie odczuwam tego zbyt mocno:sorry2:

Kupiliśmy dzisiaj trochę słodyczy dla niespodziewanych gości halloween'owych;-):-D Jedna dziewczynka niedawno była:tak:

a ja kupiłam cukierki i teraz sama je
10_8_9.gif
e_1_61.gif
halloween3ma5.gif
:-D:-D

Z okazji 2. urodzin
życzymy Matthew
samych pogodnych i szczęśliwych dni,
uśmiechu od ucha do ucha,
postępów w nauce bycia coraz "większym" chłopcem
i bajecznych przygód z Antkiem;-)

kd006-d.jpg

A dla Was Wszystkich;-)
MZ309.gif

Udanego weekendu:tak:

Ostatnia edycja:
Halloween nie Halloween ale nastukac musialyscie hih
Ja siedze i czekam, narazie byl mnie Fredy Kruger,i juz 3 zarzynaczy z Krzyku,pare duszkow i dynia.ih Slodyczy jeszcze zostalo wiec czekam.A moje dziecko dorwalo sie do lizakow i wpiernicza juz 3.A nich swietuje hihi

Witam
Dynie opróznilam i bylo sporo pestek ale wszystko wyrzuciłam:)
Anieczka najlepszego dla Alexa:)
No wiec po pracy pojechalismy do Busy Bees była zabawa super duzooooo dzieci wiekszosc polskich:)
Potem zbieralismy ciuciu po domkach i teraz odpoczynek w domu.
Chce sie wybrac na impreze i kurcze mialam stroj króliczka playboy szukalam go dzis godzine okazuje sie ze pozyczylam go kolezance rok temu i ma go w pracy w szafce czyli go dzis nie odzyskam:( Wiec musze cos innego wymyslic.
Milego wieczoru
Happy Halowen:)

reklama
Witam:happy2:

Czytam co tam u Was, ale nie mam weny i ochoty na pisanie:zawstydzona/y: Wybaczcie:sorry2: Dzisiaj wraca mój mąż to może w przyszłym tygodniu będę bardziej chętna do uczestniczenia na forum. Zdałam sobie sprawę, że im z mniejszą liczbą osób mam do czynienia tym mniej mi brakuje ludzi, zamykam się w sobie i czuje się chyba trochę samotna:-( Na szczęście dzieci absorbują większość mojego czasu, to nie odczuwam tego zbyt mocno:sorry2:
(...)
Wolfia - nie smutaj się
przytul.gif

a fakt - dzieci to czysta radość
gld_md_wht.gif

Jak masz chęć to zawsze możesz śmignąć do Clonmel..
2000-pontiac-black.gif
może Anineczka będzie jechać tu do hurtowni to się zbierzcie i wpadajcie na
kawa.gif
kawa.gif
kawa.gif

Do góry