reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Mamy z Irlandii!!

reklama
Ja juz w domciu, trafilam na przecene ubranek dzieciecych w dunnes stores i za 14 euro kupilam dziny sweterek, bluze, koszulke i trzy pary dresow z czego bardzo sie ciesze bo sa cool:-)
A teraz uciekam sie relaksowac bo padam na pysk:tak:
Milego wieczoru i dobrej nocki

Ja juz w domciu, trafilam na przecene ubranek dzieciecych w dunnes stores i za 14 euro kupilam dziny sweterek, bluze, koszulke i trzy pary dresow z czego bardzo sie ciesze bo sa cool:-)
A teraz uciekam sie relaksowac bo padam na pysk:tak:
Milego wieczoru i dobrej nocki
Niezle :-) Musze sie wybrac, a w ktorym?

kamcia a ty tylko seriale ogladasz :-)

tabasia na stojaco...rany....powodzenia w tym!Ja jak sie polozylam,to nie bylo mowy zebym wstala,nawet do epidural,to zajelo mi duuuuzo czasu,zeby usiasc.

Ponoc najlepsza pozycja, ale ja to zupelnie zielona jestem w te klocki, wiec tak sobie planuje, a i tak pewnie wyjdzie inaczej :-D:-D:-D

reklama
Dzieki Jolu :-)
Ja zauwazylam, ze nie we wszystkich maja czasem te same ciuchy na przecenie. Wczoraj bylam w centrum w Galway i kupilam super bluzki po 3euro, przecenione z 20 :szok: Ale za ciuszkami dla synusia juz sie nie rozgladalam. A w drugim sklepie nie mieli nic... Wiec nie wiem od czego to zalezy.

Do góry