asienka_r
mama Ani i Gabrysi
Joann:-), mama mleczko dała, ale Ania spać nie chciała. Do południa tak ma, że króciutko śpi i troszkę marudzi.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
)
.
).Jakiś adres-ulica,tak,żebym mogła w gpsa wpisać
.Ale,oczywiście uważaliśmy
.heh..jak sobie rymujeszJoann:-), mama mleczko dała, ale Ania spać nie chciała. Do południa tak ma, że króciutko śpi i troszkę marudzi.

uu..to kawał drogi z centrum..ale taki urok hipermarketów..
nie no żartuję..ale jak widzę ile Patryczkowych chwil mi umyka..:-( póki co robię fotki aparatem telefonicznym..ale to nie to samo..
Asieńko-bo Ty towarzyską córunię masz...Co będzie przesypiać.I tak dobrze,że nocki masz w miarę spokojne(bo masz)

. Jak mam wybierać to wolę, żeby w dzień nie spała niż w nocy. W nocy budzi się regularnie co 3 godziny:-) i zwykle szybciutko zasypia. Około 6 stwierdza, że wyspana już jest i zaczyna tylko lekkie drzemki, gada do nas, macha rączkami

.
tragedia:-(Ale J ma dwa telefony i zdjęcia na obu są świetne-może wyostrzać obraz przybliżać i w ogóle bajerki wyczyniać
:-)
i jakaś podejrzanie szczęśliwa wróciła

zimno mi i ciężko w domu nagrzac,chyba przez ten wiatr:-(kurcze musze chate ogarnąć a chęci brak
może ma któraś ochote mi pomóc

.
....
obserwuj i wrazie gdy by sie to powiekszalo pedz to lekarza bo nigdy nie wiadomo co sie z tym moze dalej dziac.napewno to ta pogoda,ja tez nie mogłam spać, mój K uprzedził mnie ze jeszcze raz obudze go o 4.30 to przeniesie mnie do innego pokojuMarta bidulko Ty <przytulasek>
Moje dziecko chyba przechodzi jakiś skok. Normalnie spać nie chce nawet w naszym łóżku i marudna jest. Może to ta pogoda dzisiejsza...![]()

a co ja a to poradze ze spac nie moge