Dziewczynki a co myślicie o tym?:
YouTube- Agnieszka Chylińska - Nie mogę Cię zapomnieć
To się Agnieszka wyrobiła,co?A i rodzaj muzyki zupełnie do niej niepodobny

Ale mnie ogólnie się podoba

Mnie sie podoba. 
Fakt, ze zupelnie inaczej niz do tej pory ale inaczej nie znaczy gorzej... 
Ja mam baaaaardzo elastyczny gust muzyczny i pani Chylinska ta piosenka akurat w niego trafila;-)

Lubiczanko, pytalas czemu zastanawiam sie nad zabraniem Ady z przedszkola... Zwyczajnie boje sie swinskiej grypy

W naszym miasteczku juz ponoc kilkanascie przypadkow odnotowano (ale nie wiem czy tak do konca wierzyc tym irlandzkim plotkarzom i panikarzom).
U nas sytuacja jest taka, ze Ada nie musi chodzic do crechu, bo ja jestem w domu. Chodzi glownie dla jezyka i kontaktu z rowiesnikami. I gdyby jej sie cos stalo, to bym sobie tego nie darowala...
Zabierajac ja chce zmniejszyc ryzyko zachorowania.
Ale i tak nie jestem przekonana, ze robie slusznie...

A u nas juz tez po obiadku. 
Ja zaserwowalam dzisiaj kluski slaskie (Larcia mnie tak jakos na nie nakierowala) i byl to moj debiut kulinarny + gulaszyk z sosem. Smakowalo

:-)

Powodz na naszej ulicy opanowana, bo mili panowie przyjechali i poodpychali studzienki kanalizacyjne. Cala "rzeka" zniknela w ciagu kilku doslownie sekund i nawet chodnikiem da sie przejsc. 
Ale niestety caly czas pada i ja juz zaczynam jakies glupie mysli miewac, ze mi samolot odwolaja albo nie bede sie mogla dostac do Dublina na lotnisko

Teraz lece ogladac "Na Wspolnej" a po serialu idziemy milo konczyc Adusiowy dzien...