Hej laseczki
Mama wyjechala:-

sorry: wiec sie troszke pusto w domciu zrobilo ale na ratunek przybiegla Agusiek - kochana dziekujemy za popludnie i reszcie ekipy (elity) rowniez dziekuje za mile popoludnie a i Wiktorek poszalal po 2 tyg uziemieniu. Po powrocie zjadl zupke i padl na kanapie na godz. Ja oczyszcilam kompa z wirusow i w koncu moglam wam troszke postukac
Kamcia bidulko jak nie plecy do zoladek:-( Moze kropelki trza zapodac? Oby to nie cosik wirusowego... Zycze szybkiego powrotu do zdrowia
Larcia byloby super gdyby udalo ci sie wpasc z Amanda :-) co by nie gadac nastepnym razem zwalimy sie do ciebie w koncu dojade w pol drogi do ciebie;-)

. Wilwie porywam z soba i moze jeszcze kogos...hmmm
Ja mialam podobnie z moim synkiem nie najadal sie wiec dalam butle i juz bylo super. Ja od samego poczatku dawalam Aptamil i to for hungry babies i nie moge na to mleczko narzekac wiec to kwestia upodoban kulinarnych naszych pociech

;-). Jednym bobasom sluzy takie mleczko innym inne nie trzeba z gory zakladac ze jest be dla wszystkich

Najwazniejsze by dziecko bylo najedzone i szczesliwe a ktore mleczko to powoduje to juz nie wazne.