reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Irlandii!!

gastone-gratulację będzie dobrze ja zachodząc w ciąże też zawsze czekałam na wiadomość czy dwa czy jedno bo teść jest z blizniąt :tak:mój M bardzo chciał ja się bałam tak jak ty teraz ze nie dała bym rady, ale mi nie było dane ;-)ale mam koleżankę którą to szczęście spotkało i mówi że to coś pięknego :-)Pozdrawiam

reklama
Agusik najpierw się daje próbę,jeśli się przyjmie to szczepionka jest w ramie.próba chyba była w przedramię.
Już dokładnie nie pamiętam.

Ewelcia nie ma sprawy ;-)
W sumie to już mam pomysła by wyjechac na weekendzik z Lubiczanki fajną familią,im nas więcej tym lepiej :cool2:
A grill jak najbardziej wskazany,ba nawet w któryś weekendzik u mnie można.Tylko niech się troszkę ociepli i mi ogródek wyschnie :baffled:
Bo jak na razie to pada deszcz :dry:

Dobra,czas do łóżeczka i załączyc jakieś dvd.

he he ciekawe po co Graża chce się spotkac z Hanną jutro :cool2:
Oczywiście chodzi mi o M jak Miłośc :sorry2:

Graża to ta co miała romans z mężem Hanki? Coś tam kojarzę jak byłam w PL :-D Anineczko - To daj znać czy w końcu dowiedziała się o tym romansie czy nie..
:cool:

Dobry wieczór

Nie będę oryginalna ....gastone... tez sie poryczałam:sorry2: to musi być boskie uczucie... serdecznie gartuluje i Tobie i męzowi Twojemu ;-)

Czyż to nie jest piękne... CUD to właściwe słowo...

10964_sen.jpg

WolfiA dziękuje ... ;-)

A mnie na wspomnienia wzielo:sorry2:
Ogladam sobie zdjecia Ady, jak takim maciupenkim kurczaczkiem byla. Tak bym chciala cofnac czas na 1 dzien albo chociaz na godzinke;-):-)
Zobaczcie Ade, jak miala 12 dni i jak miala niecale 3 mies...:-)

Załączniki

• DSC06005.jpg
    DSC06005.jpg
    16,1 KB · Wyświetleń: 51
  • DSC06434.jpg
    DSC06434.jpg
    35,6 KB · Wyświetleń: 54
Ostatnia edycja:
gastone - poruszyłaś w końcu mamuśki do pisania swoją nowiną:tak: bo taka cisza była ostatnio;-)
a ja próbuję zrozumieć film "wojna polsko-ruska"...:sorry2: prawie kończę i niestety nie wiem, o co chodzi:baffled:
spokojnej nocki wszystkim;-)

MamoAdy..słodziak..:-) a niedługo będziesz miała kolejnego szkraba..a właśnie..a Ty wiesz już ile masz fasolek? ;-)

Agusiek dziękuję za superowy wieczór ohhh jak ja dawno na basenie nie byłam jak mi teraz dobrze :-D:-D:-D:-D

gastone - poruszyłaś w końcu mamuśki do pisania swoją nowiną:tak: bo taka cisza była ostatnio;-)
a ja próbuję zrozumieć film "wojna polsko-ruska"...:sorry2: prawie kończę i niestety nie wiem, o co chodzi:baffled:
spokojnej nocki wszystkim;-)
To i tak Cie podziwiam że dotrwałaś do końca bo ja nie dałam rady :eek: i też nie wiem o co kaman :confused2:
A mnie na wspomnienia wzielo:sorry2:
Ogladam sobie zdjecia Ady, jak takim maciupenkim kurczaczkiem byla. Tak bym chciala cofnac czas na 1 dzien albo chociaz na godzinke;-):-)
Zobaczcie Ade, jak miala 12 dni i jak miala niecale 3 mies...:-)
Śliczności już się nie mogę doczekać jak ja swoje maleństwo najmłodsze takie będe tulić :-):-)
A tej huśtawki to Ty nie mogłaś wcześniej wystawić zanim ja bujaczek kupiłam :angry: bo chciałam taką właśnie ale za drogo stoi a tu taki zonk teraz nooooooooooo :wściekła/y:

reklama
Dobry wieczor dziewuszki:-)
Nie bylo mnie tu kilka dni ale nie chcialam was zameczac historiami o mojej tesciowej, a poza tym to strasznie absorbujaca osoba wiec mam teraz co nadrabiac.
Godzinke temu wrocilismy z Killarney gdzie odstawilam na jakis tydzien tesciowa-oczywiscie :-D:-D:-D i teraz mam tydzien relaksu przed nastepna tura jej wizyty.
Jutro postaram sie was nadrobic tymczasem uciekam troszke odpoczac i nastawic sie ze rano wstane o niebo szczesliwsza:laugh2::laugh2::laugh2:
Kolorowych snow dziewczynki:-)

Ostatnia edycja:
Do góry