reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Irlandii!!

d.dobry!
do slodyczy ja sie oczywiscie przylaczam lubiczanko!:-D
ja dzis od rana..sprzatanie..Tu jest zawze tyyyle kurzu-takie jakby drobne wloski:baffled:pewnie za sprawka braku kratek wentylacyjnych-jedynie wentylacja w oknach...lepsze to niz nic;-)
karolinanicola - A. Vogel Galeopsis (hemp nettle)
u nas tez ruskie malzowi,dla mnie pyzy z paczki;-)Ja sie podpisuje pod J. lubiczanki co do ruskich ;-):tak:
lece na farme bo czasu dzis niewiele;-)

reklama
Misia-i od razu widać,że Ty to Ty:)))
Madbebe-oczywiście na"zlot"się zaopatrzę w słodkości(hihi)-bedę miała towarzyszkę:))))
Ewelcia-nie strasz mnie...Bo ja żłopam tej herbaty-choć cytryny nie znoszę:/A na ruskie zapraszam,ewentualnie z mięskiem:)

Dzień doberek :-) ja dzisiaj bez polotu :sorry2: zmęczyłam się rano sypialnie wysprzątałam :zawstydzona/y::sorry2: zaraz zmykamy na spacerek i po akt urodzenia małej :tak:
aaa jeszcze do tej farmy sie wroce :)
Cos chcialam kupic i wcisnelam nie patrzac dokladnie co to i mam za miast trawy wode????
Jak to odkrecic???
pewnie zasadziłaś ryż :tak: poczekaj aż dojrzeje i zbierz :-)

Kamcia- a może i Ciebie jakaś wirusówka jelitowa dopadła??? Dużo zdrówka..:tak::-)
Ale Was dziewczyny wzięło na tą farmę... moja mama też od paru dni na tym siedzi i na skype mi opowiada:-D... nie dam się, będę twarda;-), bo i tak już mi czasu nie starcza na "moje" fora... nie wspominając o zaległych mailach do znajomych....

Moku nie wydaje mi sie bo po tej nocy czuje sie w miare ok tylko słaba jestem, ale rosołek sie gotuje wiec jak zjem to nabiore sił:)
Ja nigdy nie interesowałam sie farma bo i tak na nadrobienie forum czasu brakuje, a takie rzeczy wciągaja wiec nawet nie zaczynam:)
Zabieram sie za pisanie kartek Wielkanocnych:)

Asienko pranko zrobione???;-)
U mnie sie suszy na dworku,zdarzylam powiesic i zaczal kropic deszcz ale nie zdejmowalam ....po 2minutach przestal:tak:

A pewnie, że zrobione:tak:;-). Schło na dworku, ale jak lunęło to zebrałam. No ale u nas oczywiście dłużej popadało, więc dosycha w domku. Byłyśmy z Anią na spacerku, zaliczyłyśmy bank i zakupki. Mała zamierza iść spać, ale chciałam, żeby coś zjadła, więc przyszłyśmy do domku. Ona to ma takie dni, że jednego zje dużo a następnego dnia ciężko w nią wmusić cokolwiek. Dzisiaj to nawet manny nie chciała, którą uwielbia. Nic w nocy odrobi:-D. Chyba szybko nie prześpię calusieńkiej nocy, bo w nocy Ania ładnie je to ją karmię:-), ona sobie śpi i je przez sen. Ale dla niej wszystko:-)

reklama
Lubiczanko rzucilam wczensiej okiem na necika i czytalam ze kobiety karmiace pija herbatke z cytryna i nie znalazlam inf ze wazy sie mleko.
Ostatnio kolezanka mi tak powiedziala jak chcialam jej wkroic cytryny do herbaty:cool2:

Sprzedam Szyma?
Jest ktoras chetna:confused::confused::confused:

Daje dzis czadu ze hej...obiadu nie jadl tylko kaszke z chlebem:sorry2:

Do góry